GADNI LJIGAVAC DOBIO ONO ŠTO JE APSOLUTNO ZASLUŽIO: Ponašao se kao NEANDERTALAC, a onda mu je KONOBARICA SASULA SVE
Konobarica, Foto: Printscreen/TikTok/louiscozz

BEZOBRAZLUK

GADNI LJIGAVAC DOBIO ONO ŠTO JE APSOLUTNO ZASLUŽIO: Ponašao se kao NEANDERTALAC, a onda mu je KONOBARICA SASULA SVE

Ona je postala viralna zahvaljujući videu u kojem se obrušila na neugodnog muškarca

Objavljeno:

Svi koji su radili u ugostiteljstvu znaju da ne postoji lak dan na poslu. A glavni razlozi nisu prirodne katastrofe ili kvarovi na infrastrukturi. Ne, većinu vremena to je jednostavno zato što je neko kreten.

@louiscozz

She did what every server has ever wanted to do to a rude ass customer #serverlife #serverproblems #restaurant #fyp #SimsSelves #MacysGiftTok

♬ original sound - Louiscozz

Ali jednoj konobarici u restoranu Long Islanda dosta je nepristojnih mušterija. Ona je postala viralna zahvaljujući videu u kojem se obrušila na neugodnog muškarca.

TikToker Louis Cozzolino objavio je snimak na kojoj se vidi kako ona kaže: “Iskreno, niko te ne želi čekati. Lepo te molim… Možeš li molim te otići? Dobio si šolju kafe od nas, šta još želiš?”

Neidentifikovani muškarac optužen je da je "buljio i pokušao tražiti telefonski broj" od grupe mladih devojaka pre nego što je oko 23 sata počeo homofobičnu i seksističku tiradu u restoranu Massapequa Diner, objasnio je Louis Cozzolino, čovek koji je sve snimio.

Prestala je biti ljubazna prema njemu

Nakon što je muškarca udaljila od devojaka, konobarica mu je rekla da ode jer ga ni drugo osoblje "nije htelo posluživati".

“Sandra je iskreno neverovatna osoba”, rekao je Cozzolino. “Tako je velikodušna i uvek brine o kupcima kao prijateljima. Čovek je bio neugodan prema njoj i ostalim gostima u restoranu. Neverojatno je rešila situaciju i ponosan sam što je poznajem!”

Nakon što je muškarac odbio otići, Sandra je prestala biti ljubazna.

“Šutnuć u te u dupe… nećeš me uplašiti ni jedan minue. Način na koji govorite o ljudima koji su lezbijke i mala deca”, rekla je konobarica.

“Oh, tako si jebeno pun s**a! Reci to nekome kome je stalo, nisi poželjan ovde”, povikala je, pokazujući na Cozzolinov sto kao na svedoke koji će podržati njen iskaz.

Prema Cozzolinu, tek nakon što je policija pozvana i vlasnik zalogajnice otišao do stola, muškarac je dobrovoljno otišao pre nego što je policija Nassaua stigla.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.