DECA SE IGRALA ISPOD JELKE, A ONDA SE ZAČUO KRIK: Prizor ZASTRAŠUJUĆI, kao u HOROR FILMU! (VIDEO)
Jelka, Foto: Printcreen/Youtube/ SNAKE LIVES MATTER

STRAVIČNO

DECA SE IGRALA ISPOD JELKE, A ONDA SE ZAČUO KRIK: Prizor ZASTRAŠUJUĆI, kao u HOROR FILMU! (VIDEO)

Otac i muž dvoje dece kaže da je njegova supruga tada odjednom vrisnula “zmija!”, a kada su je videli izbliza i potražili na Guglu bilo im je jasno da je u pitanju otrovnica

Objavljeno: 18:44h

Porodica Vajld iz Velike Britanije uživala je u božićnoj idili pored tek okićene jelke kada je iza jednog od ukrasa provirila opasna zmija otrovnica. Drama se odigrala blizu dvoje male dece, a u pitanju je bila takozvana “bumsleng” zmija poreklom iz Sahare.

Roditelji su se zamrzli od straha dok su gledali kako reptil gmiže među granama i lampicama.

“Tek smo okitili jelku i deca su ispod ređala poklone pre nego što smo upalili svetla. Baš smo se divili kako je sve ispalo kada je moja žena Marsela pokazala na naše dve mačke i rekla da možda imamo miševe u kući jer nisu skidale pogled sa jelke”, rekao je Rob Vajld, prenosi britanski San.

Otac i muž dvoje dece kaže da je njegova supruga tada odjednom vrisnula “zmija!”, a kada su je videli izbliza i potražili na Guglu bilo im je jasno da je u pitanju otrovnica.

Odmah su zvali specijalistu za zmije koji imje rekao da joj ne daju da siđe sa jelke dok on ne stigne, što je trajalo oko dva sata. Na kraju se drama srećno završila i otrovnica je bebedno izneta.

Bonus video:

05:06

BRZE VESTI 14.12.2021. 12:55

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.