NAJGORI PRVI DEJT IKADA: Ispali su mu ZUBI U TANJIR, a to nije KRAJ UŽASA! ŽENA PROŠLA KROZ PAKAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ amesburg83

DEJT IZ PAKLA

NAJGORI PRVI DEJT IKADA: Ispali su mu ZUBI U TANJIR, a to nije KRAJ UŽASA! ŽENA PROŠLA KROZ PAKAO! (VIDEO)

Njena muka je, kaže, trajala oko sat i po. Jedva je čekala dokopati se sigurnosti svoga doma, ali želela je ostati pristojna pa je strpljivo slušala o njegovim bivšim devojkama, o razlozima zašto živi sa sestrom od bivše cure i njenim psima, odgovarala je na milion pitanja..

Objavljeno:

Vrlo brzo nakon što sam se doselila u veliki grad, otkrila sam Tinder, ali nisam imala pojma što radim. Tako sam se poklopila sa tipom koji me sledeći dan želeo izvesti na večeru na neko otmeno mesto gde poslužuju fine odreske i treba rezervirati sto unapred, prisetila se Ames iz SAD-a u videu koji je objavila na TikToku.

- Bila sam na putu do restorana kad mi je stigla njegova poruka. Napisao je da ima problema s autom i zamolio da ga pokupim pred njegovom kućom - nastavila je opisivati 'dejt iz noćne more'.

Muškarac je odlučio iskoristiti činjenicu da ga ona vozi pa je na putu do restorana obavio još nekoliko zadataka.

- Zamolio me da stanem na nekoliko različitih lokacija kako bi on obavio neke poslove. Pokupio je stvari sa hemijskog čišćenja, otišao na benzinsku pumpu po nešto što mu je trebalo, a takođe i u banku. Na kraju smo otišli na piće, jer smo propustili onaj fini restoran. Naručila sam margaritu, a on mi je tada rekao kako on ne pije alkohol - ispričala je.

@amesburg83

Worst first date story time.. I’ve had some doozies but this one still takes the cake.

♬ original sound - amesburg83

Potom su stigle grickalice na sto, a našao se na njemu i neočekivani dodatak.

- Doneli su nam čips i salsu. On je grickao čips kad su mu zubi ispali na sto. Kad kažem zubi, mislim na njih četiri. Uzeo je zube i stavio ih nazad u usta, ali pre toga ih je namočio u svoju čašu s vodom - dodala je.

Njena muka je, kaže, trajala oko sat i po. Jedva je čekala dokopati se sigurnosti svoga doma, ali želela je ostati pristojna pa je strpljivo slušala o njegovim bivšim devojkama, o razlozima zašto živi sa sestrom od bivše cure i njenim psima, odgovarala je na milion pitanja...

- U jednom sam trenu odlučila da mi je dosta. Želela sam samo da veče s njim završi. Htela sam otići kući - rekla je.

Napokon su seli u njen automobil kad je opet progovorio.

- Rekao mi je da ga želudac nešto muči - ispričala je i dodala kako je izvršio veliku nuždu na sedište jer mu je "pobeglo", mislio je da će biti 'samo vetar', prenosi The Sun.

Ovu djevojku na TikToku prati nešto više od 24.000 ljudi.

Mnogi su prokomentarisali objavu o 'izlasku iz noćne more', jednu od mnogih na njenom profilu.

Neki su joj davali savete šta bi oni napravili na njenom mestu ili su pak saosećalu s njenom patnjom. No, bilo je i onih koji su prokomentirali kako na TikToku ljudi mogu ispričati sve i svašta.

- Pitanje je koliko ima istine u svemu tome - napisao je neko, a nekolicina se složila. Ima i onih koje nije briga koliko ima istine u svemu jer ih je njena priča dobro zabavila.

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.