TINEJDŽERKA OTIŠLA KOD LEKARA JER JU JE BOLEO STOMAK: Zatim joj se život PROMENIO ZAUVEK! (VIDEO)
Tiktokerka, Foto: Tiktok printscreen

čudo

TINEJDŽERKA OTIŠLA KOD LEKARA JER JU JE BOLEO STOMAK: Zatim joj se život PROMENIO ZAUVEK! (VIDEO)

Jedan korisnik je rekao: „Ne želim ovo da doživim“, a drugi je dodao: „Ovo me užasava“

Objavljeno:

Tinejdžerka je otkrila da je sa 17 godina otišla u bolnicu zbog bolova u stomaku, pa se sa bebom vratila kući. TikTok korisnik @tailinnormann priznala je na snimku da nije imala pojma da je trudna i da je njen sin Mejson potpuno iznenađenje za porodicu.

Kako je to moguće?

Celu scenu objasnio je u snimku „Roditelji su me odvezli u hitnu pomoć zbog jakih bolova u stomaku, bukvalno sam krvarila na podu. Dečko mi je poslao poruku da ide za mnom u bolnicu i da je bio veoma zabrinut“.

@tailynnormann

Reply to @bigbobbyjones0 you really thought you did something, huh?! ##fyp ##SpotifyWrapped ##teenparents

♬ You really thought you ate - ⁷∞Stan twice

Pokupivši njihovog sina tokom snimka, rekla je: "Evo šta je moj dečko video kada je stigao u bolnicu." Tejlin je dodala više detalja u sledećem videu i rekla da sada ima 19 godina i da je na drugoj godini fakulteta, ali da je ona tip majke koja ostaje kod kuće sa svojom bebom.

Tiktokerica je nastavila: „Mejson će u novogodišnjoj noći napuniti dve godine i bilo je to potpuno iznenađenje. Celu trudnoću sam bila u čirlidingu, a za sina sam saznala tek na Hitnoj pomoći“.

Ljudima koji su pitali da li je otac deteta još uvek sa njom, ona je dodala: „Da, njegov tata je još uvek ovde“. Jedan korisnik je rekao: „Ne želim ovo da doživim“, a drugi je dodao: „Ovo me užasava“.

(Espreso/Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.