ONO ŠTO JE ZVEZDA ZA ODRASLE POKLONILA MOMKU ZA BOŽIĆ NE BI NIJEDNA ŽENA: Čekajte samo da pročitate RAZLOG! (FOTO)
Kazuni, Foto: TIKTOK/SCREENSHOT/KAZUMIWORLD5

SAD BI I ONA DA "PROBA POKLON"

ONO ŠTO JE ZVEZDA ZA ODRASLE POKLONILA MOMKU ZA BOŽIĆ NE BI NIJEDNA ŽENA: Čekajte samo da pročitate RAZLOG! (FOTO)

Kazumi, koji ima 42.900 pratilaca na Instagramu, rekla je: „Bila sam toliko zauzeta radom na svom OnliFensu da sam osećala da mu je potrebna dodatna ljubav

Objavljeno:

Manekenka je odlučila da odustane od božićne kupovine za svog dečka i umesto toga ga časti seksualnim odnosom - sa nekom drugom ženom.

Kazumi Skuirts (24) koja živi u Majamiju na Floridi i koja je u poliamornoj vezi sa svojim partnerom, nedavno ga je odvela u javnu kuću u Nevadi na rani svečani poklon. Nakon što je videla koliko je njen partner uživao u avanturi, manekenka sada takođe želi da nađe muškog seksualnog radnika kako bi i ona mogla da "proba".

Kazumi, koji ima 42.900 pratilaca na Instagramu, rekla je: „Bila sam toliko zauzeta radom na svom OnliFensu da sam osećala da mu je potrebna dodatna ljubav. Počeli smo da razgovaramo o tome dok smo se vraćali sa snimanja orgija i brinula sam se da se oseća usamljeno. Moj dečko je partner koji me podržava i osećam se kao da je ponekad stidljiv. Bila sam tako umorna, znala sam da ne želim više seksa, pa sam dala ideju da vidim šta on misli. Imamo dobar seks, ali želela sam da istraži nešto izvan tog okvira.", navela je Kazuni.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.