"SAMO SAM PREDLOŽIO ALTERNATIVNI TRETMAN": Ginekolog navodno ponudio s*ks pacijentkinji kako bi joj izlečio virus!
Ilustracija, Foto: Profimedia

SKANDAL

"SAMO SAM PREDLOŽIO ALTERNATIVNI TRETMAN": Ginekolog navodno ponudio s*ks pacijentkinji kako bi joj izlečio virus!

Gradski javni tužilac je pokrenuo istragu

Objavljeno:

Italijanski lekar poznat po nadimku ''Dr Čarobna frula” podneo je ostavku nakon što je uhvaćen polugo u hotelskoj sobi sa ženom koja se predstavila kao pacijentkinja, a kojoj je ponudio da joj virus koji navodno ima izleči seksom.

Dr Đovani Minijelo (60) ginekolog iz Barija, rekao je 33-godišnjoj ženi da izgleda da ima humani papiloma virus, polno prenosivu bolest koja može da izazove rak, iako joj je Papa test bio negativan, preneo je Njuzfleš.

- Spasio sam mnoge žene od raka. Sve one sa kojima sam imao kontakt bile su negativne nakon toga, rekao joj je navodno, piše Njujork post.

Ali žena, identifikovana kao Ana Marija odlučila je da kontaktira italijanske novine ''La Republika'', navodeći da je Minijelo neprikladno dodirnuo njene grudi i da joj je rekao da voli žene sa malim grudima.

Rekla je da je šokirana nakon što joj je predložio da imaju seks kada je pitala za rezultate Papa testa.

Žena se obratila i istraživačkom informativnom programu "Le lene", koji je angažovao glumicu da glumi pacijentkinju, preneo je Njuzfleš.

Minijelo joj je rekao da ima ''bele tačke'' na grliću materice, što ukazuje na prisustvo HPV-a, a takođe joj je ponudio seks sa njom, tvrdeći da će joj dati imunitet jer je vakcinisan, navodi agencija.

Kada ga je glumica pitala za zaštitu, doktor joj je navodno rekao da joj prezervativ neće dozvoliti da iskoristi njegova antitela.

Ali pre nego što je pomislio da će imati seks sa njom, novinar je upao i iznenadio polugolog doktora, koji je navodno rekao da radi to zbog svoje studije.

- Radim ovo za svoju studiju, i za druge ljude koje sam spasao, rekao je doktor.

- Ja, koji sam uspešno lečio stotine žena više od 40 godina… samo sam predložio alternativni tretman koji je dao rezultate, rekao je Minijelo preko svog advokata, dodajući da nikada nije prisiljavao žene da imaju seks sa njim.

Kao rezultat televizijskog izlaganja, javilo se 15 drugih žena koje su izjavile da su takođe bile žrtve doktora i njegovog čudesnog ''seksi leka''.

Marika Masara, koordinator Centra za borbu protiv nasilja u Bariju, rekla je da su vlasti ''primile nekoliko prijava u poslednjih nekoliko dana''.

- Žene koje su se okupile prošle su kroz sličnu situaciju. Neki razmišljaju o tome da to prijave, drugi se plaše i zbog toga što je nivo sekundarne viktimizacije kojem prisustvujemo veoma visok, rekla je ona.

Gradski javni tužilac je pokrenuo istragu.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Njujork post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.