"VELIKA ŽDERAČICE OŽENJENIH MUŠKARACA": Optužili je da je kradljivica MUŽEVA, na poslu je sačekala PORUKA! (FOTO)
Lorena, Foto: Printscreen/Instagram/Lorejarao

ŠOKANTNO!

"VELIKA ŽDERAČICE OŽENJENIH MUŠKARACA": Optužili je da je kradljivica MUŽEVA, na poslu je sačekala PORUKA! (FOTO)

Nimalo se nije potresla zbog preljube o kojoj bruji cela zemlja

Objavljeno:

Građani paragvajskog Asunsiona ovih dana svedoče pravoj ljubavnoj drami. Naime, direktorka državnog centra za borbu protiv psihičkih bolesti Lorena Hara Oroa označena je kao kradljivica muževa, a njena suparnica Marija Liz Sanabrija čak je pre nekoliko dana ispred njenog radnog mesta postavila ogroman transparent sa “prikladnom” porukom.

– Čestitke, doktorka. Velika žderačice oženjenih muškaraca i razaračice porodice. Želim ti svu sreću ovog sveta – stajalo je na tom komadu tkanine, no Oroa ne samo da se nije uznemirila, već je zamolila kolege da skinu deo transparenta i postave ga na njen radni sto.

Uz njega je kasnije i radosno i pozirala, i to usred kancelarije u kojoj su joj kolege priredile proslavu povodom njenog rođendana.

Usledila je potom i prepiska na društvenim mrežama, u komentarima joj se javio sin muškarca s kojim izlazi, pa iako joj je napisao da je njihovoj porodici nanela veliki bol, Oroa se ni tom prilikom nije potresla.

– Nemam šta da krijem. U vezi sam sa čovekom koji je usred razvodne parnice. To me ne definiše kao gutačicu muškaraca – uzvratila mu je.

Očekivano, za slučaj su se zainteresovali i tamošnji mediji, pa je Liz Sanabrija portalu Extra kazala da Oroa laže i da je direktni krivac za raspad tog braka.

– Dvadeset godina sam bila u braku, napustio je dom s četvoro dece. A sve je započelo u martu, kada su postali kolege na poslu. Triput sam ih uhvatila na delu, dvaput ispred nekih motela – kazala je Sanabrija, te naglasila da je i Oroa napustila svoj dom s troje dece.

– U to vreme sam bolovala od kovida. Nalazila sam se na dnu života, izgubila sam čak sedam kilograma i pucala od depresije – dodala je na sve to Marija Liz Sanabrija, ali suparnicu svejedno nije pokolebala:

– Moja veza s njim započela je nakon što je njihova završila. Da, pravno su i dalje bili vezani, ali nije tu bilo nikakve preljube. Čini se da je njoj vrlo teško da to prihvati i da u patnji traži nekoga u koga će uperiti prstom – rekla je Lorena Hara Oroa.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.