DA LI POSLE PREVARE MOŽE DA SE OBNOVI LJUBAV? Trebalo bi da obratite pažnju na NEKOLIKO STVARI
Prevara, Foto: Profimedia

vidite to

DA LI POSLE PREVARE MOŽE DA SE OBNOVI LJUBAV? Trebalo bi da obratite pažnju na NEKOLIKO STVARI

U našoj galeriji vam otkrivamo koje bi korake trebalo da preduzmete ako ste vi ta strana koja je varala, i ako želite da vaš brak opstane nakon neverstva

Objavljeno:

Sve ono u šta ste do juče verovali, palo je u vodu i u rukama imate samo krhotine svog braka koje vas seku poput žileta. Možda ste tokom godina koje su iza vas i razmišljali šta bi se dogodilo da jedno od vas dvoje bude neverno, i najverovatnije došli do zaključka da je razlaz u tom slučaju neminovan.

Pa opet, evo vas na toj tački, do koje niste verovali da ćete ikad doći, razmišljate: šta dalje? Da li postoji mogućnost da se vaš brak oporavi nakon neverstva? Da li je uopšte vredan truda? Nezavisno od toga ko je varao u braku, moguće je prevazići nastalu situaciju, pa čak i brak učiniti boljim nego što je bio. Međutim, za to je potrebna saradnja sa obe strane. U našoj galeriji vam otkrivamo koje bi korake trebalo da preduzmete ako ste vi ta strana koja je varala, i ako želite da vaš brak opstane nakon neverstva.

Recite sve

Iznesite sve detalje vezane za prevaru. Budite otvoreni. Možda razmišljate u pravcu toga da ćete svog supruga povrediti nepotrebnim detaljima i još više pogoršati situaciju, ali neće biti tako. Iako će mu biti teško da čuje neke stvari, više će od svega ceniti vašu spremnost da budete iskreni. Skrivene laži imaju običaj da isplivaju na površinu kada im se najmanje nadate, zato obavezno recite sve.

Presecite sve što vas vezuje za drugu osobu

Da biste efikasno završili sa aferom i sasekli sva iskušenja u korenu, ne smete ostaviti ni jedna vrata otvorena. Izbrišite brojeve telefona i email-ove date osobe. Ne održavajte kontakt sa njom ni na društvenim mrežama, niti odlazite na mesta na kojima znate da ćete je sresti. Ako imate zajednički krug prijatelja, najbolje bi bilo da ih zaobilazite. Teško će vam biti da presečete sve veze, ali očuvanje vašeg braka je vredno toga. Na ovaj način ćete svom suprugu pokazati da ste ozbiljni, i da se zaista kajete zbog učinjenog.

Budite otvorena knjiga

Kako bi obnovili svoj brak, vašem suprugu će trebati mnogo dokaza o tome da zaista može ponovo da vam veruje. U tom pogledu morate biti spremni na brojna pitanja koja slede sa njegove strane. Takođe, pobrinite se da sve razgovore sa drugim ljudima vodite pred njim, kao i da vaš telefon bude bez lozinke, kako biste dokazali da nemate više šta da krijete.

Nemojte očekivati oporavak preko noći

Čak i u slučaju da je vaš suprug zaista spreman da vam oprosti, i pokloni vam ponovo svoje poverenje, to je neće dogoditi preko noći. Potrebno je da prođe vreme, da vi dokažete svoju lojalnost, i da on u vašim postupcima prepozna trud. Učinite sve što je u vašoj moći da budete dostojni njegove ljubavi, i on će vam je opet dati na dlanu.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.