U TOP FORMI SA 69. GODINA! Profesionalna je BODIBILDERKA, a bila je i mis Amerike, SADA IZGLEDA KAO BOMBA
Šeron Mehalek, Foto: Printscreen/Instagram/dreamfitpurelife

IMPRESIVNO!

U TOP FORMI SA 69. GODINA! Profesionalna je BODIBILDERKA, a bila je i mis Amerike, SADA IZGLEDA KAO BOMBA

Dobila sam posao sa punim radnim vremenom kao menadžer u kompaniji za fitnes

Objavljeno:

Šeron Mehalek već ima jedanaestoro unučadi, ali ova žena se verovatno neće uklopiti u našu uobičajenu ideju o klasičnoj baki koja peče hleb ili kuva džem u kecelji

U svojim uglednim godinama, može se pohvaliti da je bodibilderka, surfuje, trenira i kukboks i podučava jogu. Čak je osvojila regionalnu zlatnu medalju za mis fitnes Amerike i nacionalno prvenstvo u aerobiku. Kao da to nije dovoljno, ova baka uživa i u vožnji bicikla u zatvorenom.

Tokom njene mladosti nije bilo mnogo mogućnosti za žene kada je u pitanju sport, pa se bar posvetila navijanju. Tek kada je dobila peto dete, počela je da se bavi fitnesom. Ubrzo je i sama postala instruktor raznih vežbi. U 63. godini završila je prvu lekciju surfanja i danas je zaista dobra u tome.

Sva njena sportska dostignuća i ljubav prema sportu proizilaze iz činjenice da želi da bude najbolji primer svojoj deci i 11 unučadi uzrasta od 2 do 18 godina.

- Fitnes je postao moja strast. Bio je način da ostanem u formi dok se brinem za svoje petoro dece. Tada sam napustila muža i postala samohrana majka i od tada je fitnes moja ljubav - kaže Šeron.

- Dobila sam posao sa punim radnim vremenom kao menadžer u kompaniji za fitnes. Tokom ovog perioda, bila sam instruktorka, trenirala klijente i vodila centar. Doslednost je ključ da se osećamo i izgledamo najbolje - rekla je ona.

Posle 8 godina, Šeron se ponovo udala i još uvek je sa svojim drugim mužem. Upoznali su se, kao i obično, u teretani.

Da je ona prava žena od akcije dokazuje i činjenica da je skroz posvećena onom što radi. Prestala je da radi za druge i počela da zarađuje na sebi.

- Moj način da budem zdrava i u formi nakon petoro dece je prerastao u karijeru koja je bukvalno bila moja strast... Održavanje dobre forme bilo je pitanje održavanja mentalnog zdravlja i spasavanja mene - rekla je ona.

Dodaje da voli da provodi vreme sa svojim unucima i da sa njima učestvuje u raznim aktivnostima.

- Osećam se mudrije i znam da uvek mogu da nastavim da učim. Nikada neću prestati da rastem i da verujem u snove, i volela bih da nastavim da motivišem i inspirišem druge dok ne napustim ovu divnu Zemlju - zaključila je ona.

Bonus video:

10:33

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U ŠOKU! POTREŠENA ZBOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Ne mogu ovo više da podnesem, SERIJSKO ODLAŽENJE SA OVOG SVETA

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.