DEVOJKA SMISLILA ZDRAVIJU VERZIJU KEČAPA: Mnoge je zgrozila (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok

FUJ

DEVOJKA SMISLILA ZDRAVIJU VERZIJU KEČAPA: Mnoge je zgrozila (VIDEO)

Tiktokerica @sensationalfoodie objavila je neobičan video u kojem je otkrila da ima odličan trik kako da kečap učini zdravijim, ali istovremeno i uštedi

Objavljeno:

Tvrdi da je kečap pun šećera i veštačkih boja, pa da bi bio 'zdraviji' u njega uvek stavlja malo vode.

TikTok često deli različite zanimljive trikove u vezi sa hranom, ali dok većina oduševljava korisnike društvenih medija, jedan trik je ostale korisnike užasnuo i šokirao, tvrdeći da je trik otišao predaleko.

Tiktokerica @sensationalfoodie objavila je neobičan video u kojem je otkrila da ima odličan trik kako da kečap učini zdravijim, ali istovremeno i uštedi, navodi Metro.

„Kečap sadrži tone šećera i mnogo crvenih boja. Tako da uvek stavljam vodu u svoju – dobijate duplo zdraviji kečap za pola cene“, objasnila je ona u videu i pokazala kako kečap stavlja u malu činiju, dodaje vodu, a zatim umače krompir i počinje da ga jede.

Njen video brzo je izazvao burnu reakciju kod ostalih korisnika, a mnogi su ostali zgroženi trikom. "Molim vas recite mi da je ovo bila samo šala", napisao je jedan korisnik, dok je jedan korisnik rekao: "Ovo je odvratno, zovem policiju!"

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.