PROZIVALI SU JE ZBOG NJENOG IZGLEDA, DOBIJALA JE NAPADE PANIKE: Čak su i ŽENE ljubomorisale zbog njenih GRUDI FOTO
Devojka, Foto: Printscreen/Instagram/emillyhawthorne

AUU

PROZIVALI SU JE ZBOG NJENOG IZGLEDA, DOBIJALA JE NAPADE PANIKE: Čak su i ŽENE ljubomorisale zbog njenih GRUDI FOTO

Uvek su me učili da žene treba da podržavaju žene, pa mi je to bilo grozno - ispričala je Emili

Objavljeno: 18:45h

Instagram influenserka, Emili Hotorn (21) pokušavala je da promoviše suši restoran na Instagramu, ali je na kraju doživela napad panike zbog te objave .Kako piše "The Sun", Emili je pozirala u haljini s povećim izrezom, a mnogi korisnici su u komentarima pisali o izgledu njenih grudi.

- Slučajno sam proverila komentare kako bih videla kako je fotografija prolazila, ali me šokirao broj zlobnih komentara o meni. Imala sam napada panike i pomislila kako se samo želim da se sklupčam i nestanem. Najgore je bilo to što je većina komentara bila od žena, koje su "tagovale" i svoje prijateljice. Uvek su me učili da žene treba da podržavaju žene, pa mi je to bilo grozno - ispričala je Emili.

Dok je još išla u srednju školu, vršnjaci su, kaže, uređivali njene fotografije koje je tada objavljivala na društvenim mrežama i ismijavali je, zbog čega je sa samo 15 godina i bez ikakvih kvalifikacija morala da promeni školu.

- Bila sam depresivna, uznemirena i opasna samoj sebi. Žalosno je što se ismejavanje nastavilo i preko interneta gde su bivše školske kolegice obrađivale moje fotografije sa Fejsbuka i tako me ismejavale. Iako sam bila jako mlada, tada više nisam htela da živim - otkrila je.

Ipak, nekoliko godina kasnije u svom životu ima divne prijatelje i ljude koji je vole i podržavaju.

Japanski restoran koji je promovisala izdao je saopštenje nakon šokantnog događaja u kojim se Emili našla.

- I same smo žene i želimo da verujemo da svaka žena danas u ovom izazovnom vremenu barem kod kuće može biti odevena u ono u čemu joj je ugodno, bez da zbog toga čita zlobne i pogrdne komentare i izjave - reagovale su na ovaj slučaj preko društvenih mreža direktorke marketinga ovog restorana.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.