AMBER JE DALA VIŠE OD 80.000 EVRA NA OPERACIJE! Sada se pojavio problem, pogledajte na koje ČUDO je SPREMNA (FOTO)
Devojka, Foto: TIKTOK/SCREENSHOT/AMBERMAAYY

užas

AMBER JE DALA VIŠE OD 80.000 EVRA NA OPERACIJE! Sada se pojavio problem, pogledajte na koje ČUDO je SPREMNA (FOTO)

Amber nije završila sa plastičnim operacijama, već želi još jednom da uveća zadnjicu, još veće grudi i novu operaciju nosa

Objavljeno:

Devojka koja je na operacije dala više od 80.000 evra otkrila zašto to radi!

Amber Mej (23) iz Velike Britanije opsednuta je estetskim operacijama, na koje je do sada potrošila više od 80.000 evra. U proteklih pet godina je "pod nož" išla osam puta, a pored podizanja zadnjice, dve operacije nosa i nekoliko zahvata uklanjanja masti sa lica, ova devojka je uvećala grudi do te mere da ne može sama da veže pertle!

Ona je takođe tri puta išla na liposukciju i ubrizgavanje facijalnih filera, a "sredila" je i zube. Zahvaljujući svom novom izgledu, Amber na Instagramu ima više od 45.000 pratilaca, a novac zarađuje i od prodaje eksplicitnog sadržaja na OnlyFansu.

Amber nije završila sa plastičnim operacijama, već želi još jednom da uveća zadnjicu, još veće grudi i novu operaciju nosa.

"Volim da izgledam veštački. Volim da izgledam drugačije, radujem se svakoj novoj operaciji i za mene je to kao hobi. Mnogo sam srećnija i imam mnogo više samopouzdanja nakon svih ovih operacija", kaže ona, dodajući da bi se "moglo reći da je zavisna od operacija".

"Volim velike obline, a to vole i moji fanovi, ima mnogo njih koji mi plaćaju da bi moje grudi bile još veće. Sada imam implante koji mogu da se uvećavaju dok sam u budnom stanju. Planiram da ubrizgam 4.000cc, možda i više. Ne radim to da bih privukla ljude, radim to za sebe. Volim da budem drugačija, eto zato to radim", kaže ova devojka.

Devojka
Devojkafoto: TIKTOK/SCREENSHOT/AMBERMAAYY

Njene grudi trenutno su teške više od šest kilograma, zahvaljujući po tri litra rastvora ubrizganog u dojke.

Iako je Amber zadovoljna svojim izgledom, ovolike grudi joj ipak smetaju u svakodnevnom životu.

"Jako mi je teško da nađem odgovarajuću odeću. Moram da kupujem rastegljivu garderobu, ali ni to nekad ne odgovara. Možda zvuči smešno, ali primetila sam da posle trećeg uvećanja grudi, više ne mogu da zapertlam pertle jer ne vidim stopala od grudi. Ne mogu ni da trčim", iskrena je.

Amber kaže da uprkos njenom izgledu, nijedan estetski hirurg nije odbio da joj radi neki zahvat, ali priznaje da je ponekad na meti negativnih komentara.

"Mojoj porodici se ne sviđaju operacije i moj izgled, ali navikli su na to, prihvatili su. Moja majka misli da mi grudi izgledaju komično i ne želi da budu veće, ali ja ću ih ipak uvećati u januaru".

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.