BOLJE DA SE NIJE NI VRAĆAO: Kada je došao sa odmora, zatekao TOTALNI KOŠMAR
Ilustracija, Foto: Profimedia

šokantno

BOLJE DA SE NIJE NI VRAĆAO: Kada je došao sa odmora, zatekao TOTALNI KOŠMAR

Nakon što sam video u kakvom je stanju kuća, ionako sam bio u malom šoku, ali onda mi je policija rekla da ne veruje da je ovde počinjeno kazneno delo

Objavljeno: 17:46h

Majk Hol vratio se ovog leta na svoje imanje u Lutonu u Velikoj Britaniji i otkrio da njegov ključ više ne funkcioniše i da je cela unutrašnjost promenjena.

Majk je u avgustu bio na poslu u Severnom Velsu kada je primio telefonski poziv od komšije koji mu je rekao da su videli nekoga u njegovoj kući. Sutradan se vratio kući i unutra zatekao stranca.

"Otišao sam do ulaznih vrata, pokušao s ključem na ulaznim vratima, nije upalilo i jedan muškarac otvorio mi je ulazna vrata. Gurnuo sam ga na stranu i ušao u kuću. Stvarno nisam znao što on tamo radi", ispričao je.

Objasnio je da ga je čovek obavestio da radi neke građevinske radove na imanju za vlasnika, na šta je on odgovorio: "Kuću nisam prodao. Ovo je još uvek moje vlasništvo."

Majk je zatim nazvao policiju kako bi prijavio incident, a radnik je otišao i doveo oca vlasnika koji mu je rekao: "Sada je to moje vlasništvo. Izađite."

Kasnije se pokazalo da je novi vlasnik kuću kupio za 131.000 funti, a od tada se Majk muči s pronalaskom odgovora na celu situaciju.

"Pokušao sam da pristupim dokumentaciji putem interneta kako bih saznao čije se ime pojavljuje i saznao sam da je od 4. avgusta stvarno upisano njegovo ime", objasnio je.

U tom trenutku policija je rekla: "Pa, ovde više ništa ne možemo da učinimo. Ovo je građanska stvar; morate da napustite kuću i kontaktirate svoje advokate."

"Bio sam šokiran. Nakon što sam video u kakvom je stanju kuća, ionako sam bio u malom šoku, ali onda mi je policija rekla da ne veruje da je ovde počinjeno kazneno delo. To je jednostavno neverovatno", ispričao je Majk.

Policija sada istražuje situaciju.

BBC je takođe uspeo da se dokopa lažnog pasoša i bankovnog računa koji su bili otvoreni na ime gospodina Hola za prodaju kuće. Snimci telefonskih poziva takođe pokazuju da je kuća ukradena.

Bonus video:

04:57

BRZE VESTI 02.11.2021. 13:55

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.