DEČKO JU JE ZAPROSIO NA KATASTROFALAN NAČIN: Kada joj je rekao RAZLOG, postavila je sebi 1 PITANJE
Žena, Foto: Printscreen

ŠOKIRALA SE

DEČKO JU JE ZAPROSIO NA KATASTROFALAN NAČIN: Kada joj je rekao RAZLOG, postavila je sebi 1 PITANJE

Razlog je, kaže ona, to što je njegova veridba bila katastrofalna: rekao joj je otprilike da su im svi prijatelji već u braku i da nema razloga ni da oni predugo čekaju

Objavljeno:

Nedavno sam se verila, ali sam ubrzo nakon toga počela da preispitujem našu vezu - napisala je anonimna devojka autoru knjige Sex (Rough Guides) ili Seks (Vodič ugrubo) i kolumnisti seks rubrike Metroa, Džejms Mekonahi.

Razlog je, kaže ona, to što je njegova veridba bila katastrofalna: rekao joj je otprilike da su im svi prijatelji već u braku i da nema razloga ni da oni predugo čekaju... - Zajedno smo pet godina i bili smo jako srećni, ali sad vidim da smo već neko vreme u kolotečini i uz njega se ne osećam poželjno i nisam srećna - objasnila je devojka i pitala što da napravi i treba li da prekine veridbu iako je tek rekla "Da".

- Što više novca i vremena ulažete u organizovanje tog venčanja, teže će vam biti sve samo prekinuti - kaže Mekonahi.

Jasno mu je, kaže, zašto ju je takva prosidba ostavila u nedoumici, no to je najmanji problem: s muškarcem za kojeg se udaje bi trebala proživeti život, 'dok ih smrt ne rastavi', a već je na početku u nedoumici.

- Razmislite o tome šta vam tačno smeta i šta vas brine kad pomislite na brak s njim, ako treba zapišite sve negativne i pozitivne strane da lakše sagledate situaciju u kojoj ste se našli - kaže, jer iako je obaveza, brak bi barem trebao biti obaveza prema osobi koju stvarno volimo i ne bi smo ga trebali tako preispitivati pre nego je uopšte počeo.

Zato je devojci savetovao da kaže vereniku sve što je muči; a njegova će joj reakcija, kaže, najbolje reći treba li se za njega udati ili prekinuti s njim.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.