SPAVAM SA DEVOJKOM I NJENOM DRUGARICOM, NE ZNAJU JEDNA ZA DRUGU: Obožavaju kad im radim OVO u krevetu
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

SPAVAM SA DEVOJKOM I NJENOM DRUGARICOM, NE ZNAJU JEDNA ZA DRUGU: Obožavaju kad im radim OVO u krevetu

Njemu je najbitnije da ispuni svoje želje

Objavljeno: 16:46h

Jedan Britanac se požalio kako se našao u ljubavnom trouglu između svoje devojke i njene najbolje drugarice.

– Ja imam 25, a moja devojka 23 godine. Godinu dana smo u vezi i sve je bilo u redu dok nisam otpočeo aferu sa njenom drugaricom, o kojoj neprestano razmišljam – započeo je svoju priču.

– Pre nekoliko meseci svratio sam do kuće moje devojke gde je trebalo da se nađem sa njom. Dočekala me je njena najbolja drugarica rekavši da će moja devojka stići za nekoliko minuta i pozvala me je da popijemo piće. Tek tada sam primetio koliko je ona privlačna — objašnjava on i nastavlja:

– Odmah je počela da flertuje sa mnom i hvalila je moj izgled i mišiće na rukama. U jednom trenutku se nagnula prema meni i počela da me ljubi. Iako sam pokušao da se oduprem iskušenju, bilo je prekasno. Nisam uspeo ni da se osvestim, a već smo počeli da vodimo ljubav.

– Vodili smo ljubav u dnevnoj sobi, na tepihu, a dodatno me je uzbuđivala misao da moja devojka može da nas zatekne ured akcije. To je bio najbolji seks u mom životu – iskren je Britanac.

– Već neko vreme ja vodim ljubav i sa devojkom i sa njenom drugaricom, koje ne mogu da se otarasim jer mi pruža u krevetu sve što mi je potrebno. Naravno, jedna za drugu ne znaju. Jasno mi je da je sve to pogrešno jer zaista volim svoju devojku i siguran sam da će biti mnogo povređena ako sazna za moju aferu.

– Ipak, meni je sad najbitnije da ispunim sve svoje želje, pa tako i od jedne i od druge tražim da koristimo sve moguće seks – igračke kako bi nam užitak bio što bolji – zaključio je on

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.