VENČALI SE, PA DOŽIVELI TRAGEDIJU: Njegova majka imala poruku koja je DOTUKLA sve, bili su PUNI ŽIVOTA!
Par, Foto: Printscree/ Facebook printscreen/LillianRose

JEZIVO

VENČALI SE, PA DOŽIVELI TRAGEDIJU: Njegova majka imala poruku koja je DOTUKLA sve, bili su PUNI ŽIVOTA!

Želeli su da zajedno uživaju u svemu

Objavljeno:

Velika tragedija potresla je američki grad Noksvil kada je javljeno da je na putu poginulo troje mladih ljudi.

U saobraćajnoj nesreći život su izgubili Lilijan Rouz (25) i njen novopečeni suprug Džesaja Plemons (31) zajedno sa Medison Dejvis (23), s kojom su kobnog dana oko tri časa ujutro krenuli na dalji izlet.

Lilijan i Džesaja su se 48 sati pre smrti venčali na maloj ceremoniji u Tenesiju, a izlet sa Medison trebalo je da bude uvod u medeni mesec koji su prethodno dugo planirali.

Policija grada Noksvila saopštila je da je do tragedije došlo kada se Džesajin kamionet pokvario na putu. Troje mladih izašli su napolje, Džesaja kako bi ga popravio, a devojke da bi zaustavile druga kola u slučaju pomoći.

Ono što ih je odvelo u smrt je što su bili na krivini, pa se tako jedan Ševrolet toliko zaleteo u delu gde to nije dozvoljeno, da nije imao vremena da zakoči kad je primetio ljude na ulici. Svo troje su preminuli na licu mesta, prenosi TV stanica WATE iz Tenesija.

Kada je policija zakucala na vrata Mišel Plemons, majke Džesaje Plemonsa, znala je da se desilo nešto strašno.

– Samo što su se venčali, sledeće što sam videla bili su policajci na mojim vratima kuće. Noćna mora svake majke meni se obistinila. Bili su puni života, blistali su od sreće na venčanju. Ovo je trebalo da bude uvod u lep zajednički život. Volite vaše najbliže, svakog dana im to govorite, čuvajte ih. Nikad ne znate šta donosi naredni dan – rekla je neutešna majka.

Rođaka Lilijan Rouz takođe je istakla da je preminuli bračni par imao puno planova za budućnost.

– Najteže je što su preminuli u trenucima najveće sreće. Kao da im sudbina zbog nečega nije dozvolila da uživaju – dodala je Ogast Mekliland.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.