DEVOJKA (23) DOŽIVELA POTPUNU TRANSFORMACIJU: Nekada je bila predmet RUGANJA, a gledajte je SAD! NEVERICA (VIDEO)
Tajler Džejd, Foto: Printscreen/Tik-Tok/TYLERJADE_FIT

neverovatno

DEVOJKA (23) DOŽIVELA POTPUNU TRANSFORMACIJU: Nekada je bila predmet RUGANJA, a gledajte je SAD! NEVERICA (VIDEO)

Njen video je ubrzo postao viralan, pogledalo ga je blizu 200 hiljada ljudi

Objavljeno: 20:10h

Tajler Džejd (23) je nedavno na TikToku podelila snimak na kome prikazuje kako je izgledala kao tinejdžerka, a kako danas, desetak godina kasnije. Naime, promena koju je ova blogerka i fitnes instruktorka doživela je neverovatna.

Na snimku je najpre fotografija Tajler iz perioda srednje škole na kojoj je u širokoj odeći i sa kosom ofarbanom u crno, a uz nju je dodala i kratak komentar: "Pitaj je za broj, biće zabavno".

Tajler je zapravo aludirala na izrugivanje kroz koje je prošla zbog svog izgleda. Ipak, ona se posvetila vežbanju i treningu, ali je i u potpunosti promenila svoj stil, odustala je od gotik imidža, postala je plavuša, pustila je kosu i počela da se šminka i doteruje. Razlika je očigledna, a Tajler odiše sasvim drugačijom energijom.

Njen video je ubrzo postao viralan, pogledalo ga je blizu 200 hiljada ljudi, a množe se brojni komentari podrške i komplimenti. "Oduvek si bila slatka", "Sada sijaš svojim punim sjajem", "Vau", "Ova promena me je oduševila", "Izgledaš fantastično", samo su neki u nizu komentara, piše "New York post".

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.