POLICAJCI BILI UBEĐENI DA SU SE PARKIRALI NA SIGURNOM MESTU: Onda im se desio NEZAPAMĆENI KIKS! (VIDEO)
Auto, Foto: Printsceen/Youtube/SWNS

peh

POLICAJCI BILI UBEĐENI DA SU SE PARKIRALI NA SIGURNOM MESTU: Onda im se desio NEZAPAMĆENI KIKS! (VIDEO)

Naime, sve se dogodilo u Lidsu u Velikoj Britaniji, gde su policajci parkirali svoj Pežo 308 na, kako su mislili, sigurnom mestu

Objavljeno:

Uvek je važno proveriti gde parkirate svoj automobil, najviše kako bi se izbeglo nepropisno parkiranje koje vam može doneti veliku kaznu. Međutim, u slučaju ovih policijskih službenika u Velikoj Britaniji, nemar pri parkiranju dovelo je do oštećenja njihovog automobila, prenosi autoklub.hr.

Naime, sve se dogodilo u Lidsu u Velikoj Britaniji, gde su policajci parkirali svoj Pežo 308 na, kako su mislili, sigurnom mestu. Ubrzo nakon toga, svedoci su čuli glasan zvuk, a zatim videli kako je prednja strana Pežoa uzdignuta u vazduh. Za sve su bili krivi stubići koji se protežu i uvlače kako bi blokirali pločnik od automobila.

Jedan od svedoka, ulični prodavač Saul Vebster, kamerom je zabeležio incident. Za lokalne medije Saul je rekao: ‘Zaustavili su se kako bi premestili prodavače začina, a nakon što su izašli iz vozila, stupovi su se podigli i automobil im se zaglavio. Prodavci su vrištali od smeha’, prenosi Jutarnji list.

Pretpostavljamo da su i ljudi iz ekipe zaduženi da vrate Pežo na tlo imali osmehe na licu dok su se bavili incidentom.

Portparol policijske uprave rekao je da će se vozilo pregledati i popraviti pre ponovne upotrebe.

(Espreso / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.