NEMA KRAJA BAHATOM PARKIRANJU: Ostavio auto na pešačkom, prizor razbesneo sugrađane! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

au

NEMA KRAJA BAHATOM PARKIRANJU: Ostavio auto na pešačkom, prizor razbesneo sugrađane! (FOTO)

Takvu scenu uočili su i prolaznici koji su se u tom trenutku našli nadomak popularnog tržnog centra „Buvljak“, a fotografija vozila parkiranog nasred prelaza za pešake razbesnela je javnost

Objavljeno:

Svedoci smo da poslednjih godina bahatom parkiranju nema kraja. Bilo da se nalazimo u centru grada, ili u nekoj od prigradskih opština, prizori nesavesnih vozača nam ponekad zaista pokvare dan.

Takvu scenu uočili su i prolaznici koji su se u tom trenutku našli nadomak popularnog tržnog centra „Buvljak“, a fotografija vozila parkiranog nasred prelaza za pešake razbesnela je javnost.

Naime, kako se može primetiti na osnovu objave, anonimni vozač ostavio je svoj automobil parkiran na prostoru označenom za pešake koji čekaju da pređu sa jedne strane novobeogradske ulice, na drugu. On je svoje vozilo parkirao nadomak semafora, a da stvar bude još gora, samo sto metara nadomak tog mesta nalazi se veliki parking.

Parkiranje, Buvljak
foto: Printscreen/Instagram

- Upravo preko puta Buvljaka, ne bih slao da nije previše bahato, čovek ima parking sto metara niže - napisano je.

Zbog čega se za sada anonimna osoba odlučila na ovako neodgovoran potez, nije nam poznato, ali je doslovno razbesnela i šokirala kako prolaznike, tako i javnost na internetu.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.