NOVA HIT SERIJA OD GLEDAOCA PRAVI VOAJERA: Otkrivamo kako su snimane scene VRELE AKCIJE
Seksi scene, Foto: Profimedia

intimno

NOVA HIT SERIJA OD GLEDAOCA PRAVI VOAJERA: Otkrivamo kako su snimane scene VRELE AKCIJE

Ispostavlja se da snimanje ove HBO serije, tj. stvaranje intimnih scena nije bilo glamurozno kao promocija filma u Veneciji na Filmskom festivalu.

Objavljeno: 18:20h

"Scenes From A Marriage" je serija koja od gledaoca pravi voajera. Uvlači nas u četiri zida glavnih likova, daje uvid u najmračnije aspekte njihovog braka i podstiče da se s knedlom u grlu podsetimo gde i kako i najveća ljubav može da ode.

Da bi se secirao odnos supružnika i da bismo bez hvatanja vazduha zaronili s njima, bilo je neophodno mnogo krupnih kadrova lica, mikro mizanscena koji bolje od reči demonstrira šta se zbiva, ali i intimnih scena seksa.

Osim što je glavna glumica Džesika Čestejn izjavila da je svih dana snimanja plakala, u jednom od intervjua, onom koji je dala za Vulture, objasnila je i kako su ona i Oskar Ajzak snimili te scene.

Ispostavlja se da snimanje ove HBO serije, tj. stvaranje intimnih scena nije bilo glamurozno kao promocija filma u Veneciji na Filmskom festivalu. Naime, Džesika Čestejn je priznala da joj je bilo vrlo neprijatno dok je snimala seksi scene, te da joj je Oskar Ajzak pomogao tako što joj je – održao mini-koncert.

“Oskar je tako dobar prijatelj. Ja sam bila jako nervozna zbog svega i on mi je onda svirao, a i pili smo malo burbona. Rekao bi – samo zamisli da nema nikog drugog tu osim nas. Sve je u redu. Onda je pevao pesmu koju ja mnogo volim”, kazala je Džesika, a prenosi portal decider.com.

Inače, Džesika i Oskar su prijatelji dve decenije, što je narušen bračni odnos iz filma učinilo još autentičnijim.

Međutim, kako kaže Džesika, to što se dugo poznaju ne znači da su njihove scene seksa bile manje neprijatne.

“Znam da sve to deluje seksi, ali nije tako”, kazala je prisećajući se kako su im na snimanju sugerisali da uvedu malo više gore-dole akcije u svoje pokrete kako bi sve bilo što uverljivije.

Ipak, na kraju Džesika je poslušala svog kolegu i ignorisala sve ostale u prostoriji.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso/Zadovoljna.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.