ČUVALA 2 DEVOJČICE OD PRIJATELJA, PA IH DODIRIVALA: 45 godina kasnije KARMA ju je brutalno kaznila!
Sveštenica Veronika Grin (58), Foto: Facebook printscreen/VeronicaGreen/dailymail.co.uk

STRAŠNO

ČUVALA 2 DEVOJČICE OD PRIJATELJA, PA IH DODIRIVALA: 45 godina kasnije KARMA ju je brutalno kaznila!

Dok se skidala pred njima, nije razmišljala o sudbini kakva može da je posle zadesi

Objavljeno:

Sveštenica Veronika Grin (58) iz Velike Britanije našla se ovih dana pred sudom zbog seksualnog uznemiravanja i napastvovanja dve devojčice od pre 45 godina.

Grinova se na svojoj koži uverila da karma i te kako postoji, kao i da ništa u životu što neko počini loše prema drugoj osobi, u ovom slučaju i trećoj, ne ostaje nekažnjeno.

Veronika Grin bila je u ranom pubertetu kada je čuvala dve devojčice od prijatelja. Devojčice starosti pet i 11 godina volele su da se igraju s njom, iako ih je Veronika pre toga čuvala samo još dva puta.

Treći put za njen život ispostaviće se kao koban jer je iz samo njoj znanih razloga prilikom kontakta sa devojčicama te večeri rešila da se skine do gole kože i pokaže im svoje obnaženo telo.

Veronika se tu nije zaustavila već je naterala stariju, 11-godišnju devojčicu da joj dodiruje grudi, a na kraju ju je zamolila i da je ljubi po dojkama.

Mlađa devojčica je za to vreme sve nemo posmatrala, sve dok Veronika nije poželela da je, onako golišava, takođe dodiruje. Ipak, to s njom nije učinila, ali je naterala dete da se skine i olovku mu je potom kotrljala po telu.

Šta god da se te večeri dogodilo, to je izazvalo traumu kod starije devojčice koja potom Veroniku nikada više nije videla sve dok 45 godina kasnije nije saznala da je svešteno lice u crkvi kod grada Stouka.

Videvši da je Veronika očigledno napravila krupan zaokret u životu, praveći se kao da je nikad seksualno nije napastvovala, ta žena odlučila je da je prijavi policiji. Prilikom prijave je imala i svedoka, deo rodbine koji je znao šta se te večeri dogodilo.

Veronika Grin izjavila je na sudu da nije pretpostavljala u procesu sazrevanja da je to što je uradila bilo nešto loše.

– Tek kada sam odrasla imala sam spoznaju o tome. Zbog te večeri, ali i nekih drugih stvari iz mog života, rešila sam da život posvetim Bogu i pomaganju ljudima. Nisam želela da povredim te devojčice, niti da im nanesem bilo kakvu traumu. Ni one te večeri nisu izgledale uznemireno, niti su mi pokazale da to što radim nije u redu. Delovalo je sve kao dečja igra. Ne znam zašto sam se skidala pred njima, zašto sam dodirivala grudi. Kao 58-godišnjakinja, ne mogu sada da uđem u mozak devojčice od 13 godina, koliko sam tada imala – rekla je Grinova na sudu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.