PROFESORKA REKLA ĐACIMA DA NE NOSE “IDIOTSKE” MASKE, NAKON ČEGA JE NAJURENA IZ ŠKOLE: Njen komentar zgrozio je sve!
Profesorka, Foto: Instagram/wilderwhimsy

BEZ PAMETI

PROFESORKA REKLA ĐACIMA DA NE NOSE “IDIOTSKE” MASKE, NAKON ČEGA JE NAJURENA IZ ŠKOLE: Njen komentar zgrozio je sve!

Pokušala je da na pogrešan način utiče na najmlađu populaciju...

Objavljeno:

Profesorka u osnovnoj školi u Kaliforniji dobila je otkaz bez prava na poslednju platu kada je savetovala đake, uprkos propisanim merama, da ne nose maske zbog epidemije koronavirusa.

U Kaliforniji, kao i svim drugim američkim državama već više od godinu dana na snazi je pravilo koje kaže da deca u školama moraju da nose maske, čak i tokom odmora, kao i da su profesori dužni da ih imaju, prenosi meaww.com.

Tifani Vajlder se oglušila na to. Ne samo da je ona dolazila danima bez maske, nakon čega je prijavljena i za to, već je i deci govorila da ne budu “idioti” što nose maske.

– Odbijam da budem deo mase koja ne razmišlja i povinuje se interesima farmaceutskog lobija sveta – napisala je Tifani u poslednjem postu na Instagramu pre dobijanja otkaza.

Nakon što joj je uručen otkaz, ona je na Instagramu otišla i korak dalje.

– Ne kajem se! Deci je ispran mozak jer nisu u stanju da dovode odluke starijih u pitanje. Nisam jedina koja tako misli u školi. Sve će uskoro izaći na videlo. Ovo zlo sa maskama mora stati – napisala je Tifani.

Jedan od kolega iz škole u kojoj je predavala ostavio je komentar savetujući joj da se ne bruka javno više, već da teorije zavere zadrži za sebe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.