MUŠKARAC (41) ŠOKIRAO SVET: "Nikada nisam bio u vezi ili intiman, želim DEVOJKU koja je čekala poput mene!"
Daniel Piechnick, Foto: Printscreen

U POTRAZI ZA PRAVOM

MUŠKARAC (41) ŠOKIRAO SVET: "Nikada nisam bio u vezi ili intiman, želim DEVOJKU koja je čekala poput mene!"

Da bi pronašao svoju savršenu devojku, napravio je veb lokaciju za upoznavanje samaca na kojoj je napisao listu zahteva

Objavljeno:

Godine 2016. Daniel Piechnick je napravio veb stranicu samo za sebe pod imenom Single Gui From Adelaide u nadi da će pronaći pravu ljubav, prema Mirroru.

Nakon pokretanja veb stranice, 41-godišnjak je platio niz oglasa koji bi na njegovu stranicu doveli druge samce. Međutim, još uvek nije sreo srećnu devojku koju je tražio svih ovih godina.

To bi moglo imati veze sa vrlo specifičnim zahtevom koji ima prema svojoj budućoj devojci - a to je da ona ne sme imati nikakvo iskustvo kada su u pitanju veze i seks, baš kao on.

U videu na svojoj veb stranici, Daniel je objasnio da želi da žena koja je provela ceo život usredsređena na svoju karijeru i „čuva se za pravo vreme“, bude ista kao on. Ali brzo se razočarao kada je shvatio da skoro niko više nije čekao „pravo vreme“ za seks.

Uprkos tome, on se i dalje nada da će pronaći nekoga sa kim može „učiniti sve, od početka“.

„I zato zaista vodim ovu veb stranicu i plaćam oglase“, objasnio je Daniel otkrivajući da njegov partnerka može biti bilo kojih godina, ali mora biti obrazovana da bi se mogao intelektualno povezati.

Tokom godina upoznao je neke „veoma lepe“ žene, kako sam kaže, ali do sada nijedna od njih nije bila „prava“ pa je objasnio kakav bi njegov idealni partner trebao biti: „Ako uživa u razgovoru o filozofiji, književnosti , nauka ili šta god akademik, ona je prava osoba za mene. "

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.