20 GODINA SILOVAO ŽENU I NJENE ĆERKE, NAPRAVIO 11 DECE: Kad su pročitali njegov dnevnik – sledili su se! (VIDEO)
Ruben Dario Biasoni, Foto: Printscreen

MONSTRUM

20 GODINA SILOVAO ŽENU I NJENE ĆERKE, NAPRAVIO 11 DECE: Kad su pročitali njegov dnevnik – sledili su se! (VIDEO)

Provešće u zatvoru 20 godina

Objavljeno:

Ruben Dario Biasoni (57) poznatiji kao Šakal, osuđen je na 20 godina zatvora zbog zločina kakav se ne pamti u argentinskom Santa Feu.

On je, naime, uz pretnje vatrenim oružjem silovao svoju partnerku i njene dve ćerke od 1992. do 2015. godine, a za to vreme napravio je 11 dece – jedno kao produkt silovanja partnerke, dok ostalih 10 kao čin s*ksualnog zlostavljanja poćerki.

Skoro čitavih 30 godina je radio ove gadosti i detaljno je vodio beležnicu o svojim zločinima, svakodnevno opisivajući do detalja šta je sve činio.

Nikada ništa nije radio, a živeo je od dodataka koje je dobijao za svako dete koje je imao, prenosi lokalni list Aire de Santa Fe.

Komisija od troje sudija bezuslovno i jednoglasno osudila ga je u petak 24. septembra na 20 godina i osam meseci zatvora.

Pokrajinski odbor za mentalno zdravlje definisao je Biasonija kao psihopatu, izopačenog i manipulativnog, naveo je tužilac Aldo Gerosa, koji je prvobitno tražio 21 godinu i 10 meseci zatvora za monstruma.

– Na suđenju su prisustvovala i dvojica moja pomoćnika. Ni oni nisu mogli da veruju šta čuju i šta je ovaj čovek sve radio – istakao je Gerosa.

Nije moguće precizirati koliko puta je silovao svoje poćerke, a opisujući jednu od njih koju je nazvao “najbuntovnijom”, do detalja je naveo šta joj je radio 2015. godine.

Posle 23 godine neprekidnog silovanja, mučenje svoje majke i sestara prekinula je jedna od ćerki koji je pošla na studije u Santa Fe, uz pretnje oca nasilnika da nikom ništa ne govori.

Devojka je međutim prijavila gadosti koje se dešavaju u njegovoj porodičnoj kući.

Policija je odmah reagovala i uhapsila Biasonija, a potom je krenula detaljna istraga o zločinima.

Tek ovog septembra osuđen je na dve decenije zatvora.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.