MLADA IZ PAKLA: Mladoženjin otac doživio moždani udar na slavlju - ona nastavila da SLAVI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

MLADA IZ PAKLA: Mladoženjin otac doživio moždani udar na slavlju - ona nastavila da SLAVI!

Objava brzo je prikupila mnoštvo komentara, očekivano, negativnih

Objavljeno:

Korisnica Redita koja se krije iza imena @artsygirl ispričala je događaj sa jednog venčanja i šokirala druge korisnike. Celu priču je, kaže, saznala od mladoženjine majke.

Gospođa je platila gotovo celo slavlje, a mlada je bila zadužena za finasiranje hrane - ali nije bila spremna da izdvoji novac za kvalitetnu hranu i ono najvažnije, dovoljnu količinu, prenosi The Sun.

Malo je reći da je mladoženjina majka ostala šokirana kada je videla da je mlada naručila samo 200 pilećih prutića - za 200 gostiju. Kada je gospođa odlučila organizovati još neku dostavu hrane u zadnjem trenutku mlada se naljutila, a šokira i podatak da svoju buduću svekrvu nije pozvala na slavlje koje je bilo zakazano nakon večere - iako je zvala svoju majku. Kako piše autorka objave, tu nije kraj drami. Mladoženjin otac doživeo je moždani udar, odvezla ga je hitna, a sebična mlada je nastavila da slavi i tako zgrozila sve pozvane.

"Ljutila se na goste koji su bili zabrinuti za gospodina. Danas priča da joj je venčanje bilo genijalno i da se dobro provela. Strašno."

Redit objava brzo je prikupila mnoštvo komentara, očekivano, negativnih. "Uvek me iznova iznenadi koliko su neki ljudi sebični i kako uopšte pronađu nekoga ko se želi venčati s njima", napisao je neko.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.