ISTINITA PRIČA IZ KOVID AMBULANTE: Doktorka se jedva izborila sa zadrtim zaraženim antivakserom, počela da PLAČE!
Ilustracija, Foto: EPA_EFE/ LAURENT GILLIERON

užas

ISTINITA PRIČA IZ KOVID AMBULANTE: Doktorka se jedva izborila sa zadrtim zaraženim antivakserom, počela da PLAČE!

Kad je video da je vrag odneo šalu, odlazi u kovid ambulantu

Objavljeno:

Ovo je istinita priča iz jedne ambulante. Imena aktera su poznata redakciji, ali iz razumljivih razloga, pre svega zbog očajne doktorke koja je plakala pred zaraženim pacijentom, zakletim antivakserom i teoretičarom zavera, mesto radnje i sve druge konkretne podatke nećemo navoditi.

Počeo je loše da se oseća već na moru u Albaniji, gde je otišao s porodicom jer bi za odlazak u Grčku, u kojoj su uvek letovali, morali da plate testiranje na koronu. Pio je neke "praškove" da se povrati. Na kovid, kako kaže, pomislio nije. Jedva je dovezao porodicu do kuće.

Kad je video da je vrag odneo šalu, odlazi u kovid ambulantu. Ispostaviće se da su svi zaraženi. Tamo se raspravlja - neće da mu rade rentgen pluća - ozračiće se. Uspevaju da ga ubede. I šalju ga dalje.

- Doktorka, mlada, pita me da li sam vakcinisan - priča nam on.

- Nisam.

- Pa zašto - uzvraća mu ona.

- Moji privatni razlozi - odgovara jer "neće da ulazi u raspravu".

Lekarka mu objašnjava da tako širi zarazu...

- I odjednom oči joj se napuniše suzama. Poče o tome kako su i ona i njen momak teško prošli, jedva se provukli od korone, kako je on izgubio 20 kg, kako neki ko ja sad seju okolo virus i ko zna koga će sve zaraziti i kako će taj proći... - priča ovaj zakleti protivnik vakcina, kako sebe zove jer se ne smatra antivakserom.

A onda doktorka vidi da je u kovid ambulanti dobio antibiotike, te da ta terapija ne odgovara opisu sa snimka pluća, odnosno po njoj je nepotrebna. Ipak, pošto mu nisu dali i snimak, kaže mu da će mu opet raditi rentgen, kako bi bila sigurna šta je prava terapija za njega.

- Ne pada mi na pamet! U dva sata dva puta da se zračim! I ono je bilo previše - kaže joj on.

- Objašnjava ona meni, priča, ma jok, neću da se zračim i tačka. Ionako mi je saturacija bila 96! Ona će mene da snima! I posle ubeđivanja, pričanja, spusti ruke na sto, pa me pogleda onako smlaćeno: "Znate šta, zabole me za Vas" - priča grlati protivnik vakcinacije.

I još napominje kako je bio fin (!) posle toga.

- Šokirao sam se, ali mi je stvarno bilo žao te doktorke, mora da se mnogo napatila i nisam joj ništa rekao - kaže nam.

I sad će na kontrolu kod nje!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.