ĐINA (51) JE NAJVRELIJA BAKA NA SVETU: Muškarci je stalno prose, a kad se skine u bikini nastaje HAOS! (FOTO)
Đina Stjuart, Foto: Printscreen/Instagram

ŽARI I PALI

ĐINA (51) JE NAJVRELIJA BAKA NA SVETU: Muškarci je stalno prose, a kad se skine u bikini nastaje HAOS! (FOTO)

Đina kaže da joj je zabavno kada joj muškarci prilaze i potom ostaju u šoku kada shvate da ima sedmogodišnju ćerku, a da je baka

Objavljeno:

Australijanka Đina Stjuart proslavila je ovih dana 51. rođendan u rodnom Gold Koustu. Dan pre rođendana dogodilo joj se ono na šta je već navikla.

Đina je otišla sa sedmogodišnjom ćerkom Samer na plažu i kao i svaki put do sada, tamo je, skinuvši se u bikini izazvala potpuni haos. Kaže da je na to već navikla, kao i na činjenicu da su je mnogi u svetu proglasili “najseksi bakom”.

– Većina nas provela je poslednje mesece zaključana unutar četiri zida zbog delta soja koronavirusa. Zato je svaki odlazak na plažu sa ćerkom dragocen – kaže Đina koja je već četiri godine i model za Maxim.

Zahvaljujući svom izgledu, baka Đina je stekla ogromnu popularnost ali i finansijsku satisfakciju, pa je prošle godine kupila sebi i ćerki kuću na obali Kvinslenda. Đina kaže da joj je zabavno kada joj muškarci prilaze i potom ostaju u šoku kada shvate da ima sedmogodišnju ćerku, a da je baka.

– Rano sam dobila ćerku, a u poslednjih nekoliko godina želela sam još jedno dete. Živim zdravim životom i dajem sve od sebe da svi oko mene budu srećni. Ne pada mi na pamet da se nerviram što imam 51 godinu. Godine ne znače ništa. Važno je kako se osećate u svom telu. A ja se osećam sjajno – kaže Đina i otkriva kako je kada je okružena “jačim polom”.

– Navikla sam odavno na veliku pažnju muškaraca. Još kada im kažem da sam baka, to ih dodatno uzbuđuje. Naročito na plaži. Meni su u svakom slučaju prioritet ćerke – kaže prelepa žena koja samo na Instagramu ima više od 300.000 pratilaca.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.