OTKRIVEN MOTIV UBISTVA LEPE ANE: Bogata naslednica pronađena zadavljena u sobi luksuznog hotela! (FOTO)
Ana i Mark, Foto: Facebook

ŠOKANTNO!

OTKRIVEN MOTIV UBISTVA LEPE ANE: Bogata naslednica pronađena zadavljena u sobi luksuznog hotela! (FOTO)

Pet meseci nakon njene smrti, njena bankovna kartica pronađena je skrivena u hotelskom liftu

Objavljeno:

Britansku naslednicu koja je pronađena zadavljena u sobi luksuznog hotela u Švajcarskoj ubio je njen dečko, motiv je bio novac, uprkos činjenici da tvrdi da je umrla usled seksualne igre koja je pošla po zlu.

Naime, lepa Ana Rid (22) pronađena je mrtva u aprilu 2019. godine u kupatilu hotelske sobe u la Palma au Lac u Locarnu, nakon što je njen dečko Mark Šatzle pozvao hitnu pomoć.

Obdukcija je pokazala da je Rid umrla od gušenja, ali su pronađeni i mlale posekotine i prelomi.

Ove godine, Šatzle, koji je prethodno radio kao izbacivač u brojnim noćnim klubovima na švajcarsko-nemačkoj granici, pojavio se na suđenju, optužen za ubistvo 22-godišnje devojke.

Tokom suđenja u Luganu, u Švajcarskoj, sud je utvrdio da je Šatzle imao dugove od 40.000 funti i da je znao da njegova devojka ima više od 25.000 funti na njenom računu. Pet meseci nakon njene smrti, njena bankovna kartica pronađena je skrivena u hotelskom liftu. Istražitelji nagađaju da ju je Šatzle namerno ukrao i sakrio, tvrdeći da je karticu sakrio „iz šale“. Ali tužilac mu nije verovao:

- Bankovna kartica je pažljivo sakrivena sa namerom da je kasnije uzme. A to što je umrla u seksualnoj igri nikada nije bilo uverljivo.

"Verujemo da je ubijena zbog novca", rekao je tužilac o motivima Nemaca Šatzlea, oca dvoje dece.

U noći kada je Rid pronađena mrtava, gosti su posvedočili da su čuli glasan nameštaj kako se kreće po prostoriji i razbija staklo.

Veruje se da su se Šatzle i Rid upoznali na putovanju u Tajland u februaru 2019, samo dva meseca pre nego što je pronađena mrtva.

Naime, nakon što je završila fakultet, Rid je uzela godinu dana pauze za uživanje u putovanju po svetu, koje je dobila na poklon od svog oca milionera za svoj 21. rođendan.

Nakon što su postali par, Rid je počeo vrtoglavo da troši novac, čulo se na sudu.

Platila je više od 400 evra za sobu u švajcarskom hotelu, a te večeri kada je umrla, par je naručio flašu šampanjca Brut, koja košta više od 100 evra za večeru u restoranu Osteria Nostrana pored jezera.

Zatim su snimljeni kako se smeju na terasi penthausa samo nekoliko sati pre njene smrti.

Porodice i prijatelji koji su Anu opisali kao pametnu, lepu i nevaljalu devojku bili bi šokirani izgledom svog novog partnera. Mark Šatzle imao je obrijanu glavu prekrivenu tetovažama. Na čelu mu je bila ispisana reč ratnik, a obraz mu je krasio obrnuti krst. Na prstima je imao istetovirane inicijale FTV (F *** the vorld).

"Niko ne zna kako je mogao da priušti sva ta putovanja." Nešto nije u redu - rekao je jedan izvor za švajcarske medije.

Šatzle je negirao ubistvo, a suđenje se nastavlja.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.