PETRA JE NESTALA KADA JE KRENULA KOD BRATA NA ROĐENDAN: Posle 30 godina policija primila neočekivan POZIV!
Automobil, Foto: Printsreen/Youtube

UŽAS

PETRA JE NESTALA KADA JE KRENULA KOD BRATA NA ROĐENDAN: Posle 30 godina policija primila neočekivan POZIV!

Istražitelji i policija su dugo vremena verovali da imaju posla sa razrešenjem ubistva

Objavljeno:

Petra Pazsitka nestala je 1984. godine, a njen slučaj je pokrenuo masovnu policijsku potragu. Nakon dugih trideset godina ona je pronađena živa i zdrava u Dizeldorfu, 2015. godine, a ovaj slučaj je doslovno šokirao svet.

Naime, Petra, tada 24-godišnja studentkinja je nestala bez traga 1984. godine, nakon što se nije pojavila na rođendanu svog brata.

Istražitelji i policija su dugo vremena verovali da imaju posla sa razrešenjem ubistva, a to je postala gotovo sigurna tvrdnja, nakon što je jedan čovek, osumnjičen za ubistvo 14-godišnje devojčice posvedočio da stoji i iza Petrine smrti. U skladu sa tim, slučaj je zatvoren 1989. godine, ali se 2015 ponovo pokrenuo.

Naime, jednog dana, policija je primila poziv i prijavu o provali. Pozvala ih je žena koja se predstavila kao gospođa Šnajder, ali je prilikom identifikacije priznala da je upravo ona Petra Paszitka.

Petra, danas 61 – godišnja žena rekla je policiji da je živela bez ikakvih ličnih dokumenata u nekoliko nemačkih gradova na severu.

Ona čak nije ni imala bankovni račun i sve svoje račune je plaćala u gotovini, kako je rekao potparol policije, dodajući da se čini da je Pazsitka ostvarila mali prihod od nezakonitog rada.

Prema njegovim rečima, Pazsitka nije želela da pojasni zašto živi pod lažnim imenom ili zašto je uopšte nestala, rekavši samo da njen nestanak nije imao veze sa porodičnim problemima.

-Njen otac je preminuo pre nekoliko godina, ali su brat i majka bili u šoku i suzama kada su čuli vest – rekao je portparol policije.

Međutim, Pazsitka izjavila da ne želi kontakt sa svojom porodicom ili javnošću. Pazsitkina porodica zatražila je od policije da joj dostavi pismo u nadi da će se jednog dana ponovo sastati.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.