MUŽ ME NIJE DODIRNUO 2 GODINE, A ONDA SAM U KOMPUJTERU PRONAŠLA OVO: Shvatila sam šta je sve vreme radio!
Rasplet, Foto: Profimedia

šok

MUŽ ME NIJE DODIRNUO 2 GODINE, A ONDA SAM U KOMPUJTERU PRONAŠLA OVO: Shvatila sam šta je sve vreme radio!

– Bila sam van sebe od besa, i kada sam ga napala zbog toga, on mi se izvinio zbog laganja i onda me je totalno šokirao objašnjenjem zašto ne želi da izbriše te snimke - navodi ona.

Objavljeno:

Jednoj Engleskinji se zbog saznanja o svom suprugu život promenio iz korena.

– Sasvim slučajno sam u muževljevom kompjuteru nabasala navideo snimak koji je snimio sa drugom ženom. Bila sam šokirana, i kada sam se suočila s njim, on mi je rekao da je to video koji je snimio s prvom suprugom – počinje svoju priču.

– Obećao mi je da će obrisati taj snimak sa hard diska, i to je zaista uradio. Međutim, nekoliko dana kasnije pronašla sam njegov USB i kada sam ga uključila, tu su bili iskopirani video snimci.

– Bila sam van sebe od besa, i kada sam ga napala zbog toga, on mi se izvinio zbog laganja i onda me je totalno šokirao objašnjenjem zašto ne želi da izbriše te snimke. Prvo je konstatovao da mu mnogo nedostaje kako je tada izgledao, jer je imao skoro 50 kilograma manje nego sada. Takođe, kaže da je to jedini snimak na kojem je snimljena njegova omiljena (sada uginula) mačka – objašnjava ona i nastavlja:

– Na kraju mi je opušteno rekao da ako obriše video, sve će to biti nepovratno izgubljeno. Nisam mu poverovala ni reč. Mogu da razumem sve te fizičke prednosti i mane, ali ne mogu da pređem preko činjenice da me je lagao, kao i da ne želi odmah da izbriše video. Što je najgore od svega, sa mnom nije vodio ljubav više od dve godine, ali je zato mogao da se snima sa drugom ženom – završila je svoju priču prilično zabrinuta.

Bonus video:

03:45

NESVAKIDAŠNJA SERIJA CRNA SVADBA DOŽIVELA PREMIJERU: Scenarista otkrio BIZARNO značenje iza imena ovog horor triler ostvarenja

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.