DOKTORKI NAJBOLJA PRIJATELJICA ZABRANILA DOLAZAK NA VENČANJE: Razlog tog poteza će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)
Emili Long, Foto: Printscreen/Tik Tok

SKANDAL

DOKTORKI NAJBOLJA PRIJATELJICA ZABRANILA DOLAZAK NA VENČANJE: Razlog tog poteza će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Testirana je na koronavirus i dobila je negativan rezultat, pa je sretno nazvala mladu da joj kaže da će bez problema moći putovati avionom, a onda je usledio šok

Objavljeno:

Doktorka Emili Long iz SAD pozvana je na venčanje svoje najbolje prijateljice. Zbog tog velikog dana, uzela je godišnji odmor, potrošila više od hiljadu dolara i bila spremna da odleti do odredišta na kome se ceremonija održava posle 18 sati, prenosi The Sun.

Testirana je na koronavirus i dobila je negativan rezultat, pa je sretno nazvala mladu da joj kaže da će bez problema moći putovati avionom, a onda je usledio šok.

"Rekla mi je, potpuno van sebe, da ne mogu doći na njeno venčanje jer lečim bolesne ljude. Hmm, ko bi rekao da to rade lekari?", Kaže Emili u video snimku TikTok -a. "Nisam trebala doći da se drugi ljudi ne bi uplašili i ukočili".

" Mnogi korisnici s kojima je Emili podelila ovu priču pitali su se zašto je mlada uopšte organizirala veliku proslavu ako su se i ona i gosti plašili zaraze koronavirusom. Long nije dalje otkrivala trenutni odnos između nje i mlade.

@dr.ems

Have an entire paychecks worth of plane tickets and a packed suitcase to nowhere now… ##tellmeaboutatime ##healthcare ##wedding ##medicine

♬ original sound - Emily Long, MD

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.