BACILA PORED PRODAVNICE PRETEŠKU KESU I OTIŠLA: Radnici prišli kontejneru, pa im se od prizora SLOŠILO!
Devojka, ilustracija, Foto: Chesterfield county police printscreen

NEVEROVATNO

BACILA PORED PRODAVNICE PRETEŠKU KESU I OTIŠLA: Radnici prišli kontejneru, pa im se od prizora SLOŠILO!

Šta se ovde dogodilo?

Objavljeno:

Policija već tri dana intenzivno traga za devojkom sa slike.

Radi se o osobi koja je pre tri dana bacila kesu kraj prodavnice u okrugu Česterfild, a za koju se ispostavilo da se u njoj nalaze posmrtni ostaci ljudske osobe.

Žena nepoznatog identiteta došla je u prodavnicu u Virdžiniji kako bi kupila sok i grickalice, a prethodno je kraj prodavnice ostavila crnu, veliku i očito pretešku kesu.

Radnici prodavnice kažu da je bila znojava i zadihana kao i da je jako žurila. Kad je izašla, kesu je bacila u obližnji kontejner i otišla je u nepoznatom pravcu, prenosi The Richmond Times-Dispatch.

– Radnik je video devojku kako baca nešto jako teško u đubre. Verovatno mu đavo nije dao mira, pa je posle par minuta otišao da vidi šta je bacila. Nama je rekao kako mu se činilo da devojka na svojoj garderobi ima i malo krvi, što ga je uznemirilo – kaže inspektor Majkl Lout za lokalni list.

Radnik nije otvorio kesu jer ga je užasan smrad odbio od tog poteza, pa je pozvao policiju. Tada se ispostavilo da su u kesi posmrtni ostaci nepoznate osobe.

– Radnicima je pozlilo od otkrića, a ni policajcima nije bilo ništa bolje. Odmah smo objavili poternicu sa slikom ove osobe – rekao je Lout dodajući da još nema indicija da su na tragu ove devojke.

Policajci naglašavaju da žele da pronađu devojku kako bi se uverili pre svega u njen identitet i u kakvom je stanju, budući da su radnici prodavnice rekli da je bila u blagom rastrojstvu.

– Možda joj je potrebna medicinska ili psihijatrijska pomoć. Leš koji je pronađen već se raspadao – rečeno je iz policije okruga Česterfild.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.