VODITELJ PROGNOZE JE IŠAO UŽIVO U PROGRAMU, a onda mu je u kadar uleteo ON! Ovo morate da vidite! (VIDEO)
Antoni Farnel, Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

VODITELJ PROGNOZE JE IŠAO UŽIVO U PROGRAMU, a onda mu je u kadar uleteo ON! Ovo morate da vidite! (VIDEO)

Nije mu baš bilo smešno.

Objavljeno:

Meteorolog Global Nevs -a Anthoni Farnell bio je usred detaljne prognoze kada je njegova Golden Doodle Storm, simpatični član popularne pasmine nastale ukrštanjem pudlice i zlatnog retrivera, ušao u kadar. Iako je vest emitovana uživo, ni domaćin ni pas nisu dali da se smeste, pa je Farnell nastavio sa entuzijazmom recitovati Australijancima kakvo ih vreme čeka, dok je Storm žustro hodala po ateljeu, stojeći ispred vlasnika čekajući poslastica za pse.

- I oluja je ovde! - rekao je u jednom trenutku meteorolog i ležernim tonom dodao: "U redu, samo očekuje poslasticu ...", nakon čega je nastavio o pravcu vetra i verovatnoći padavina u glavnom gradu Ontarija.

Portal Global Nevs podelio je video zapis sa ovom neobičnom prognozom na društvenim mrežama, a u redakciji su objasnili da ovo nije prvo gostovanje Storma na vestima, te da je simpatični dubl već nekoliko puta gostovao u programu uživo.

Vlasnik i pas, objasnio je Farnell za Indi100, često se pojavljuju zajedno na raznim događajima, posebno humanitarnim, i redovno pohađaju osnovne škole gde pokušavaju da pobude interesovanje dece za meteorologiju; Zemljina atmosfera i njene stalne promene ...

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.