KOBNA VEZA: Ubio devojku (22) pa izvršio samoubistvo, komšije tvrde "menjao ih je kao čarape"
Foto: Printscreen

tragedija

KOBNA VEZA: Ubio devojku (22) pa izvršio samoubistvo, komšije tvrde "menjao ih je kao čarape"

Policija je mogla samo da konstatuje smrt kada je došla u kuću Bena Grina

Objavljeno:

Britanski mediji prenose da se sumnja da je uspešni biznismen Ben Grin (41) ubio svoju devojku Medi Durdant-Holambi (22), pa onda sebe, u njegovom domu u Northemptonšajeru u petak. Detektivi su potvrdili da Medinu smrt vode kao ubistvo, kao i da ne traže druge osumnjičene u ovom slučaju za koji smatraju da je ubistvo-samoubistvo.

Komšije su Bena opisale kao "arogantnog" i za "The Sun" istakli da je "menjao devojke kao čarape".

"Stalno su mu druge žene dolazile u kuću. Sve su izgledalo slično kao Medi. Bile su mlade, između 22 i 30 godina. Imao je barem tri devojke. Jedna bi se zadržala oko šest meseci, a onda bi se druga pojavila", tvrde meštani.

Međutim, kako navode mediji, veza Bena i Medi je trajala dve godine do momenta ubistva, a njihovi prijatelji ističu da su bili srećni i da nisu imali problema, kao i da ne mogu da veruju da je Grin bio u stanju da ovako nešto uradi.

"Ben je bio dobar lik. Imao je troje dece iz prethodne veze i bio u dobrim odnosima sa bivšom ženom", rekao je izvor za britanske medije.

Medina porodica je slomljena nakon njene smrti, a istraga je i dalje u toku. Medi je bila izuzetno popularna na društvenim mrežama, gde je često objavljivala fotografije iz svog svakodnevnog života.

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.