"KRALJ PČELA" NIKADA NIJE UBODEN: Redovno šeta sa hiljadam insekata koji puze po njegovom golom telu (VIDEO)
Kralj pčela, Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

"KRALJ PČELA" NIKADA NIJE UBODEN: Redovno šeta sa hiljadam insekata koji puze po njegovom golom telu (VIDEO)

Otkrio je i kako to radi na potpuno bezbedan način

Objavljeno:

Čovek koji sebe opisuje kao "kralja pčela" tvrdi da nikada nije uboden uprkos tome što redovno hoda uokolo sa hiljadama pčela koje puze po njegovom golom telu.

Ndajisaba, pčelar iz centralnoafričke republike Ruande, od malih nogu brine o pčelama, ali je stekao novu slavu nakon što se na društvenim mrežama pojavila serija fotografija na kojima se vidi kako nosi "kaput" pčela.

- Da bih kontrolisao pčele, prvo moram da potražim pčelu maticu. Zatim stavljam maticu na telo da privučem ostale pčele - objašnjava Ndajisaba.

Iskusni pčelar je rekao da maticu drži da ostane na jednom mestu na svom telu tako što je pričvrsti za vezicu oko struka. Njegove druge pčele prirodno prate i žestoko štite svoju maticu, leteći prema muškarcu i formirajući štit oko nje kako bi bila sigurna.

- Ljudima ovo ne smeta. To ih čini srećnim i žele da ih ja naučim. Ne plaše se, sve što žele je da nauče kako bi sami počeli da drže pčele - kaže on.

Ndajisaba kaže da mu je, osim popularnosti koju je stekao u svojoj i okolini, njegova neobična veština pomogla da zaradi pristojan život prodajom meda.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.