TUŽILA SAJT SA PRONALAŽENJE PARTNERA: Traži ENORMNU sumu novca, a sve zbog 1 razloga!
Ajlin Mur, Foto: Facebook printscreen/Eileen Moore

NEVEROVATNO

TUŽILA SAJT SA PRONALAŽENJE PARTNERA: Traži ENORMNU sumu novca, a sve zbog 1 razloga!

Sve je mogla da očekuje, ali ne i ovakav epilog

Objavljeno:

Tridesetsedmogodišnja Australijanka Ajlin Mur pristupila je najpopularnijem sajtu za poznanstva “Elite introductions” u toj zemlji 2019. godine kako bi na njemu pronašla idealnog partnera.

Doktorka Ajlin Mur bila je razočarana u prošle veze, te je pre dve godine verovala da će ulaskom na sajt za upoznavanja imati više sreće. Ipak, to se nije dogodilo.

Ajlin je posle mnogo plaćanja na mesečnom nivou prošle godine rešila da konačno prihvati nalaženje sa jednim čovekom, za koga se ispostavilo da i nije bio idealan. Zato je tužila sajt za čak 5.000 dolara (oko 500.000 dinara).

– Godinu dana mi skoro nikog nisu ponudili iz svoje baze, a onda sam dobila i-mejl sa zanimljivim opisom. Sve se podudaralo. Želela sam da se skrasim pored čoveka australijskog ili irskog porekla koji je katolik i visok. Bilo mi je jako važno da je visok jer su svi u mojoj familiji jako visoki, osim mene. Želela sam da zasnujem porodicu s čovekom od najmanje 185 centimetara visine, da bih preko dece s njim održala tu tradiciju. Kada sam se našla sa ‘idealnim’ doživela sam veliko razočaranje. Ne samo što je taj Dejvid bio ‘samo’ 170 centimetara visok, već je bio i proćelav i potpuno nezanimljiv lik. Pored njega ni štikle ne bih mogla da nosim, bila bih za glavu viša od njega. Popili smo kafu i više nikad se nismo našli. Bila sam strašno ljuta na sajt – kaže Ajlin za.

Australijanka je bila toliko razočarana da je rešila da tuži sajt zbog prevare, odnosno pogrešne procene ko joj odgovara.

– Toliko sam im novca ostavljala u poslednje dve godine, a nikako mi nisu pomogli, da sam ‘Elite introductions’ na kraju i tužila. Lepo sam u sedištu firme sve objasnila psihoterapeutu i konsultantu Lisi Hejns zašto mi je važno da moj partner bude visok i markantan – rekla je Ajlin.

Kako za sada stvari stoje, teško da će Ajlin dobiti očekivanih 5.000 dolara od sajta za poznanstva, iako je jasno da je prevarena u proceni idealnog muškarca.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.