BEBISITERKA PROBALA TROJKU SA MAMOM I TATOM DETETA KOJE ČUVA: Potpuni je ŠOK kako se sve to desilo!
Par, Foto: Profimedia

PRIČA JEDNE DEVOJKE

BEBISITERKA PROBALA TROJKU SA MAMOM I TATOM DETETA KOJE ČUVA: Potpuni je ŠOK kako se sve to desilo!

Do ponoći je postalo jako napeto između nas troje. A kad je žena počela da mi prelazi prstima preko ruke, osećao sam se jako napaljeno. Onda smo počeli da se ljubimo, a onda nam se pridružio i muž

Objavljeno:

Devojka je priznala savetniku za veze The Sun i traži njen savet u vezi sa situacijom u kojoj se trenutno nalazi. Naime, iako joj je odlično što ima seks u troje sa poslodavcima, u isto vreme želi da se pomiri sa svojim bivšim.

Pročitajte njenu priču ispod i pogledajte šta joj je Deidre savetovala.

Draga Deidre,

Pokušala sam seks u troje sa parom za koji radim. Ne znam da li mogu da se suočim sa povratkom u dosadni misionarski seks sa bivšim koja želi da pokuša ponovo. Imam 28 godina i radim kao dadilja za par sa kojim se zaista slažem. Žena ima 37, a muž 38 godina. Uvek su mi se dopadali, pogotovo jer me ne tretiraju kao zaposlenog.

Obično ne pijem mnogo, ali prošlog aprila dvoje dece koje sam čuvala otišli ​​su kod bake i dede. Svi smo se šalili da nemamo šta da radimo bez dece. Pa smo zajedno skuvali obrok i popili piće.

Do ponoći je postalo jako napeto između nas troje. A kad je žena počela da mi prelazi prstima preko ruke, osećala sam se jako napaljeno. Onda smo počeli da se ljubimo, a onda nam se pridružio i muž. Svi smo imali seks u dnevnoj sobi, a onda smo otišli ​​u krevet po još. Bilo je neverovatno. Uvek sam imala problema sa postizanjem orgazma, ali te noći sam nekoliko puta doživela vrhunac.

Ja sam zaista praktična osoba i mogu odvojiti posao od seksa, baš kao i oni, pa iskustvo nije učinilo stvari nimalo neugodnim. Od tada smo spavali zajedno najmanje dva puta nedeljno. Naučili su me neverovatnim stvarima o intimnosti i telu.

Ali sada moj bivši dečko, koji je raskinuo sa mnom u martu prošle godine, želi da se pomirimo. Zaista mi se dopalo i mislila sam da ćemo se na kraju venčati, ali nisam sigurna da mogu da se vratim koliko nam je bilo dosadno u krevetu. Završio je za dva minuta, voli svetla i misionarsku pozu.

Planiram da se pomirim sa njim i nastavim da se družim u troje sa svojim poslodavcima. Raskid nije opcija.

Deidre savetuje: Zašto biste želeli da varate nekoga koga smatrate svojim budućim mužem? Bilo bi daleko bolje da se koncentrišete na poboljšanje svog seksualnog života sa njim nego da tajno nastavite aferu sa svojim poslodavcima.

Recite svom dečku da biste svojoj vezi dali još jednu šansu, ali da biste voleli da budete avanturistički nastrojeni u krevetu. Iako vam je sada zabavno eksperimentisati sa svojim poslodavcima, opasnost u trojkama je ta što se vrlo često u takvu vezu umešaju emocije i neko se povredi.

Bilo bi daleko bolje ostati na čisto profesionalnom nivou za sve. Šaljem vam svoj paket podrške - 50 načina da seksu dodate zabavu koju možete čitati sa svojim dečkom, piše The Sun.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.