OBILAZIO SUPERMARKETE I TROVAO ROBU NEPOZNATOM SUPSTANCOM: Građani ODMAH moraju da se otarase ovih proizvoda!
Zagađivanje robe, Foto: Profimedia

TROVANJE

OBILAZIO SUPERMARKETE I TROVAO ROBU NEPOZNATOM SUPSTANCOM: Građani ODMAH moraju da se otarase ovih proizvoda!

Incident se dogodio u sredu uveče, a danas bi trebalo da se nađe pred sudom.

Objavljeno:

Lej Elgareb (37) iz londonskog dela grada Fulama uhapšen je i optužen za zagađivanje ili ometanje robe sa namerom, pošto je u tri različita supermarketa kontaminirao robu nepoznatom supstancom.

Incident se dogodio u sredu uveče, a danas bi trebalo da se nađe pred sudom.

Svedoci su ispričali kako su u sredu uveče u ulici Fulam Palas Roud videli muškarca koji se “čudno” ponašao. Sumnja se da je kontaminirana roba marketima Tesko Ekspres, Litl Vejtrouz i Senzberis Lokalu.

Povodom ovih incidenata oglasili su se i nadležni iz Hamersmita i Fulam kaunsila koji su apelovali na kupce da bace sve što su u sredu kupili u ovim prodavnicama.

Javnosti se savetuje iz predostrožnosti da se otarase svih namirnica koje su u sredu uveče kupili u ovim marketima. Tim za zdravlje životne sredine u konstantnom je kontaktu sa pogođenim filijalama supermarketa i ekipama na terenu – navodi se u saopštenju, prenosi Dejli mejl.

Policija i forenzičari viđeni su u četvrtak ujutru kako skupljaju pakovanja prerađenih mesnih proizvoda u kese, koje će poslati na hemijska ispitivanja.

Osumnjičeni muškarac je uhapšen, a pomenuti supermarketi su trenutno zatvoreni.

Policija je uhapsila muškarca u Hamersmitu zbog sumnje da je kontaminirao robu s namerom da nanese štetu javnosti ili uznemirenost nakon što su namirnice u marketima ubrizgane kroz špric i igle. Policija je pozvana oko 19.40 nakon što se muškarac sumnjivo ponašao i vikao na ljude. On je priveden, a supermarketi su zatvoreni. Veruje se da su pogođene namirnice prerađeno meso i suhomesnati proizvodi, kao i namirnice za mikrotaalasnu pećnicu – navodi se u saopštenju policije.

Bonus video:

01:34

U srpske reke, jezera i ribnjake ispali se 5,5 tona olova

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.