DOVELA BAKU U BOLNICU A TAMO IH SAČEKALO NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! Nakon ovoga odmah joj se sve smučilo
Bolnica/ilustracija, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/JAMES ROSS

jezivo

DOVELA BAKU U BOLNICU A TAMO IH SAČEKALO NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! Nakon ovoga odmah joj se sve smučilo

Korisnici Mumsneta podržali su ženu konstatujući da postoje mesta gde jednostavno ne sme da se dogodi takav vid izražavanja ili dijaloga

Objavljeno:

Neimenovana žena objavila je na portalu Mumsnet kakvo je iskustvo imala u jednoj bolnici u Engleskoj, kada su je dočekale dve jako mlade sestre.

Žena je dovela svoju baku na pregled ne očekujući da će se u bolnici osećati kao, primera radi, na pijaci ili u noćnom klubu.

– Prvo je ušla jedna od sestara od možda 20 godina koja je pre bilo kakve konverzacije rekla da sačekamo još ‘koji trenutak’ jer nije završila razgovor sa drugom sestrom. Ta druga, sedela je u sporednoj prostoriji i ova joj je najstrašnije iskritikovala doručak koje su dobile u kantini. Pritom je nekoliko puta opsovala. Potom je nama dobacila da stiže za sekund, samo da ‘je….o namesti svoju uniformu’. Baka i ja smo se pogledale – piše žena na portalu.

Kada je došla i sela za sto, nastavila je sa uličarskim pristupom razgovoru.

– Ponovo se okrenula drugoj sestri koja takođe nije imala više od 20 godina i rekla joj je: ‘Ma, muka mi je od tog doručka. Ne osećam stomak, mislim da će mi d..e pući više’. Tu sam već uzdahnula i pomislila da je trebalo da idemo u drugu bolnicu. Ovakvo izražavanje jedne medicinske sestre u životu nisam čula. Bile smo razočarane i uvređene iako nama ništa ružno nije rekla. Pobogu, ovo je ipak bolnica. Tek na kraju je videla da smo zgrožene, pa nam je rekla: ‘Izvinite na mom seljačkom načinu pričanja’ – napisala je gošća bolnice.

Na kraju pregleda, doktoru je poručila da malo više obrati pažnju na svoje sestre i njihovo izražavanje jer brukaju profesiju i ustanovu u kojoj se nalaze.

Korisnici Mumsneta podržali su ženu konstatujući da postoje mesta gde jednostavno ne sme da se dogodi takav vid izražavanja ili dijaloga.

“Ti si bila veoma suzdržana. Ja bih odmah otišla do načelnika ili direktora bolnice i prijavila bih te dve uličarke. To nisu sestre”, “Ne vidim ništa sporno u priči. Devojke su prirodne, to je nova generacija. Nadam se da ste ipak obavile to zbog čega ste došle u bolnicu”, “Šta je sledeće, da se skine pred vama i pokazuje tetovažu kod zadnjice?”, “Fuj! Ja bih joj svašta rekla”, bili su neki od komentari.

(Espreso/Objektiv/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.