SNIMALA EROTSKE SCENE PA UMALO IZGUBILA GLAVU: Leopardi naskočili na nju, usledila BORBA za život
Foto: Youtube printscreen

šokantno

SNIMALA EROTSKE SCENE PA UMALO IZGUBILA GLAVU: Leopardi naskočili na nju, usledila BORBA za život

Lokalni veterinari su baš ovaj mesec proverili kakvi su životni uslovi životinja i njihovo ponašanje u ovom domu, doznaje se od lokalnih vlasti

Objavljeno: 09:30h

Leopard je napao 36-godišnju manekenku za vreme fotoseanse koja je krenula u krivom smeru u "domu umirovljenika" za cirkuske životinje na istoku Nemačke, piše BBC.

Žena, koju su opisali kao ljubiteljicu životinja i fotomodel, zadobila je ozbiljne povrede glave u ograđenom prostoru koji je dom dvojici leoparda, Troyu i Parisu.

Policija je potvrdila da je manekenka prebačena u bolnicu, ali je istovremeno umirila javnost opovrgavajući prvobitnu informaciju da je jedan leopard nakon incidenta pobegao.

Vlasti okruga Burgenland u nemačkoj saveznoj pokrajini Saska-Anhalt su objavile da nije bilo opasnosti za širu populaciju, a u međuvremenu je pokrenuta istraga o okolnostima incidenta u "domu umirovljenika" za cirkuske životinje u Nebri.

Nemački tabloid Bild je žrtvu imenovao kao Jessicu Leidolph. Nije jasno što se tom prilikom snimalo i ko je organizovao snimanje, ali Bild je o ovoj gospođi svojevremeno izveštavao da se bavi snimanjem erotskih kalendara u društvu životinja. Prema web stranici Jessice Leidolph, ona poseduje konja, mačke, golubove i papige.

Vlasnica lokacije na kojoj se napad dogodio je odbila komentarisati ovu situaciju, ali prema informacijama na njenoj internet stranici životinje iz doma za umirovljene cirkuske životinje su se pojavljivale u filmovima, TV emisijama i reklamama, od 'Igr prestola' do BMW-ovih reklamnih spotova. Troy i Paris su se pojavili i u reklami za plazma televizore.

Lokalni veterinari su baš ovaj mesec proverili kakvi su životni uslovi životinja i njihovo ponašanje u ovom domu, doznaje se od lokalnih vlasti.

Aktivistička skupina za prava životinja Peta je na napad reagovala apelom da se velike mačke čuvaju jedino u službenim centrima za zbrinjavanje gde ih se ne može koristiti u komercijalne svrhe, piše BBC.

(Espreso/ Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.