MAJKA IZGLEDA MLAĐE OD ĆERKE: Zajedno se snimaju za TikTok, pogodite koja je starija! (VIDEO)
Majka i ćerka, Foto: Printscreen

hit

MAJKA IZGLEDA MLAĐE OD ĆERKE: Zajedno se snimaju za TikTok, pogodite koja je starija! (VIDEO)

Ališa ima 18-godišnju sestru Loren, a njih tri se često zajedno pojavljuju na snimcima

Objavljeno:

Ališa je zvezda TikToka, mlada, lepa i popularna, ali tvrdi da njena majka izgleda još mlađe od nje, iako je zapravo starija 20 godina!

Ova devojka na TikToku ima skoro pola miliona pratilaca i sa njima često deli zabavne videe u kojima pokazuje kako je to imati majku za koju oseća da je svi njeni momci muvaju jer izgleda veoma mladoliko.

Ališa ima 18-godišnju sestru Loren, a njih tri se često zajedno pojavljuju na snimcima.

Modna influenserka iz Juter objavljuje dosta klipova o svojoj odeći, a ponekad i u njima pozira sa svojom majku, dok na jednom od snimaka piše i: "Kad tvoja mama izgleda bolje u 46, nego ti u 26!".

U još jednom klipu, Ališa pokazuje svoj bes zbog čitave te situacije, a naravno video je zabavnog karaktera: "Kada se sve moje simpatije nabacuju mojoj mami umesto meni", piše u opisu videa.

"I dalje sam zbunjen, ko je majka, a ko ćerka", jedan je od komentara na njene snimke, dok drugi kažu da su mislili da je obrnuto – da je Ališa majka, a da je prava mama zapravo ćerka.

"Je l’ ti mama još uvek singl?", jedno je od pitanja koje je Ališa dobila ispod videa, a koje verovatno ne čuje prvi put...

Bonus video:

00:30

SNIMAK KRAĐE U SKADARSKOJ: Pogledajte trenutak teškog lopovluka

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.