ISPOVEST KOJA OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Postao ZAVISNIK OD PROSTITUTKI, pa još našao razlog i da se ŽALI!
Foto: Profimedia

nije mu lako

ISPOVEST KOJA OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Postao ZAVISNIK OD PROSTITUTKI, pa još našao razlog i da se ŽALI!

Kako je ispričao, u početku je to radio najviše jednom nedeljno, ali je onda počeo sa češćim sastajanjima, te je razvio oblik zavisnosti

Objavljeno: 18:08h

Nakon smrti partnera, često se čini da je ceo svet stao za nas. U tim trenucima osećamo dozu usamljenosti kakvu verovatno nikada pre nismo osetili. Onda, nakon što se dobro isplačemo i odbolujemo, na pamet nam neretko padaju i nekada nepojmljive radnje.

U to se očigledno upustio i jedan pedesetogodišnji muškarac koji je prepričao šta se tačno dogodilo nakon što je ostao bez svoje supruge.

– Kada mi je žena umrla pre tri godine, osećao sam se toliko usamljeno da sam dogovorio da upoznam ženu radi društva i radi razmenjivanja nežnosti – tako svoju priču započinje pedesetogodišnji muškarac.

– U početku bih to radio najviše jednom nedeljno. Ali sada osećam potrebu da se sastanem sa pratnjom tri ili četiri puta nedeljno – rekao je on i potom prepričao kako je uvideo da ima problem.

– To je prestalo da bude nešto što želim da radim i postalo je više neki vid zavisnosti. Pored toga, ne čini me čak ni boljim. Znam da ovo nije zdravo, ali ne znam kako da prestanem. I troškovi su ogromni – bankrotiraću doslovno – požalio se ovaj muškarac.

Kakav biste mu vi savet dali? Kako je moguće rešiti usamljenost na drugačiji, prihvatljiv način?

(Espreso/ The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.