KAMERE SU SVE SNIMILE! Pijani fudbaleri uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI SA četiri devojke!
Foto: Printscreen youtube

PAZI SNIMA SE

KAMERE SU SVE SNIMILE! Pijani fudbaleri uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI SA četiri devojke!

Neki su čak goli trčali po terenu i simulirali slavljenje golova

Objavljeno: 10:05h

Seks skandal potresa norveški klub Bran nakon što je 12 fudbalera ovog kluba snimljeno kako vode ljubav sa devojkama koje su doveli na stadion.

Sve je počelo kada su igrači organizovali večeru za tim i upoznali fudbalere koji su tek stigli u klub. Međutim, društvo je malo preteralo sa alkoholom pa je nekome palo na pamet da bi bilo dobro da odu na stadion.

Grupa od 12 fudbalera na stadionu je prešla sve granice pristojnosti. Neki fudbaleri imali su odnose sa devojkama, zatim su čak goli trčali po terenu i simulirali slavljenje golova.

Fudbaleri su prethodno ostavili mobilne telefone kako niko ne bi snimao orgije, ali su zaboravili da su sigurnosne kamere uključene, a upravo su one snimale sva dešavanja. Neposlušna grupa došla je na stadion posle ponoći i ostala do pet.

Da stvar bude gora, Bran je na poslednjem mestu norveškog šampionata i predstoji mu teška borba za ostanak. Sudeći prema prvim izjavama, klub neće kazniti nestašne fudbalere.

- Razgovarali smo sa igračima, izvinili su se jer znaju da su prekršili pravila. Mislim da većina ljudi misli da je njihova kazna to što javnost sada zna šta su učinili. Sada moramo da se pripremimo na važnu utakmicu u nedelju - rekao je generalni direktor kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.