IMALA SAM VRELU AKCIJU SA DEČKOM I DRUGOM: A onda su preda mnom počeli da rade nešto što me je ZGROZILO
Ruke, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

IMALA SAM VRELU AKCIJU SA DEČKOM I DRUGOM: A onda su preda mnom počeli da rade nešto što me je ZGROZILO

Više ne može svog dečka da gleda na isti način

Objavljeno:

Jedna Engleskinja je bila rešena da se oproba u seksualnom odnosu sa svojim dečkom i još jednim muškarcem, ali nije očekivala šta će se zapravo desiti.

– Moj dečko i ja smo zajedno tri godine. Naš odnos je zaista dobar. Predložio mi je “trojku”, rekavši da bi voleo da treća osoba bude muškarac – objašnjava ona.

– To nije nešto što sam ranije radila, ali sam otvorena za isprobavanje novih stvari, a ideja da imam seks sa dvojicom muškaraca mi je bila intrigantna. Tokom sledećih nekoliko nedelja smo razgovarali o tome i odlučili da to uradimo.

– Dogovorili smo se da to uradimo sa mojim drugom i pozvali smo ga na kafu. One noći kad smo to uradili, on je došao u naš stan. U početku je bilo pomalo neugodno, ali nakon što smo malo popili, svi smo se opustili. Počeli smo da se ljubimo, a onda smo prešli na seks. Moj dečko je ležao pored mene i ljubio me dok sam vodila ljubav sa svojim drugom.

– Onda su zamenili pozicije. Do tog trenutka je sve išlo sjajno, a onda je krenulo po zlu. Moj drug je ustao i otišao na drugi kraj sobe. Bila sam u takvom položaju da nisam sve jasno mogla da vidim, a onda sam shvatila da on pokušava da ima analni odnos sa mojim dečkom. U tom trenutku se moj dečko otkotrljao do mene i čvrsto me uhvatio za ruku.

– Otkad se to desilo, zaista se osećam sukobljeno. Kad mi je rekao da želi da proba neke stvari sa drugim muškarcem, nisam ni pomislila da je mislio na ovako nešto. Jednostavno sam mislila da on nije takav tip, ili bar do sada nije bio. Meni to uopšte nije bilo privlačno.

– Prošle su tri nedelje od toga i još uvek se osećam nelagodno zbog cele stvari. Ne znam šta da radim. Samo želim da zaboravim da se to dogodilo, ali ne mogu da izbrišem uspomene iz glave. Više ne mogu da ga posmatram na isti način – zaključila je ona.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Reddit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.