POKUŠAJ SVIREPOG UBISTVA: Potpuno GOLA otišla u šumu sa DECOM, ubrzo zatečen JEZIV prizor, MORBIDNO
Foto: Google Street View printskrin

uŽas

POKUŠAJ SVIREPOG UBISTVA: Potpuno GOLA otišla u šumu sa DECOM, ubrzo zatečen JEZIV prizor, MORBIDNO

Deca su bila u teškoj hipotermiji i sigurno bi umrla u narednih sat vremena da ih slučajni prolaznik nije pronašao. Natalija je imala teške promrzline na nogama i rukama i svi su odmah smešteni u bolnicu

Objavljeno:

Natalija Vazina, ljubavnica ruskog milionera Ilje Klujeva, optužena je da je pokušala da ubije svoje troje dece na najsvirepiji mogući način – ostavila ih je gole u šumi, na -15 stepeni, da umru od hladnoće. Javnost je za ovaj stravičan događaj čula saznala, a nekoliko meseci nakon toga šokiranost ovim monstruoznim delom ne prestaje.

Razlog za ovaj svirepi pokušaj ubistva, kako prenose ruski mediji, bio je “njena sramota što živi u grehu”. Pošto više, kako pišu ruski mediji, nije mogla ovako da živi, spakovala je svoje troje dece u automobil, Grigorija (9), Lazara (2) i ćerkicu Marfu od 11 meseci, skinula i sebe i njih do gole kože i otišla u šumu. Srećom, pronašao ih je čovek koji je šetao psa. Svo troje deca i Natalija bili su u katastrofalnom stanju.

Deca su bila u teškoj hipotermiji i sigurno bi umrla u narednih sat vremena da ih slučajni prolaznik nije pronašao. Natalija je imala teške promrzline na nogama i rukama i svi su odmah smešteni u bolnicu.

Inače, Natalija je dugo bila u vezi sa ruskim milionerom, koji je oženjen i ima četvoro dece. Upoznali su se kada je počela da radi u jednoj od njegovih zlatara. Ubrzo su započeli aferu, a on joj je kupio kuću u luksuznom predgrađu Moskve gde je živela sa troje dece.

Međutim, u međuvremenu je Natalija shvatila da više ne može da živi u grehu, pa je rešila da okonča i svoj i život svoje dece.

Ija je bio “šokiran” kada ih je video u bolnici i odmah je ponudio da preuzme starateljstvo nad decom, uključujući u Grigorija, Natalijinog sina iz prvog braka.

U svoju odbranu, Natalija je rekla da joj je neko stavio “nešto” u hranu i da nije bila pri sebi dok je s golom decom bosa hodala po šumi na -15.

Istraga je u toku, a deca se oporavljaju od ovog horora koji su preživeli.

(Espreso/ Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.