VIKTORIJA POKUŠALA DA UBIJE DVOJNICU NA BIZARAN NAČIN KAKO BI JOJ UKRALA IDENTITET: Nije joj bio prvi put, ŠOKANTNO
Foto: Facebook

bizarno

VIKTORIJA POKUŠALA DA UBIJE DVOJNICU NA BIZARAN NAČIN KAKO BI JOJ UKRALA IDENTITET: Nije joj bio prvi put, ŠOKANTNO

Žena iz Rusije, koja je optužena da je drogirala i krala od svojih ljubavnika i pokušala da ubije svoju dvojnicu kako bi ukrala njen identitet, pojavila se u utorak pred sudom u Njujorku

Objavljeno:

Viktorija Nasirova (45) bila je na saslušanju zbog optužbi da je pokušala da otruje svoju dvojnicu čizkejkom kako bi ukrala njen identitet, prenosi Daily mail.

Protiv nje je podignuta optužnica na osnovu 10 tačaka, uključujući pokušaj ubistva, krađu i napad.

Do saslušanja je došlo četiri godine nakon što je uhapšena u martu 2017. godine.

Viktorija je optužena da je u avgustu 2016. pokušala da otruje svoju dvojnicu čizkejkom, pre nego što je navodno sledećeg dana pokušala da završi posao smrtonosnom supom, tvrdi njena žrtva.

Ona je navodno Olgu Svik iz Ukrajine upoznala u salonu u Bruklinu u kojem je žrtva radila, a do pokušaja ubistva došlo je u kući žrtve, nakon što je Viktorija tamo zakazala tretman nadogradnje trepavica.

Viktorija joj je navodno ponudila čizkejk u kojem je bio fenazepam, moćno sredstvo za smirenje.

Kada je Olga bacila tortu, Viktorija je navodno narednog dana došla sa otrovanom pilećom supom, koja je žrtvu stavila u trodnevnu komu.

Ruskinja je nakon toga ukrala njena lična dokumenta, a oko Olge stavila pilule kako bi izgledalo da je izvršila samoubistvo.

Identifikacija
foto: Interpol.int printscreen

- Želela je da me ubije. Nije bila sigurna da je otrov bio u meni jer sam povratila - rekla je Olga.

Nakon što ju je otrovala supom, preturala je po njenim stvarima, ukrala joj je pasoš, zlatan prsten i novac.

Stanodavac je pronašao Olgu u spavaćici sa pilulama oko njenog tela, pa je izgledalo kao da je žena pokušala da se ubije, rečeno je na sudu.

Olga je rekla da je Viktorija bila njen klijent šest meseci pre napada, a sumnja da je bila žrtva jer liče jedna na drugu, imaju crnu kosu i obe pričaju ruski.

Viktorija je pobegla u Njujork 2014. godine dok su je ruske vlasti istraživale u vezi sa ubistvom Ale Aleksenko (54). Lokalni mediji su preneli da je uspela da pobegne nakon što je navodno spavala sa lokalnim policajcem. Interpol je tada raspisao crvenu poternicu za njom zbog ubistva.

Privatni detektiv uspeo je da locira Viktoriju uz pomoć odraza u njenim naočarima na selfiju koji je objavila na Fejsbuku.

Suočava se i sa optužbama za krađu u Njujorku, nakon što je ukrala četiri kaputa i navodno uporno drogirala bivše momke kako bi krala novac od njih.

Jedan od bivših partnera optužio ju je da je ubila njegovog psa, prenosi Daily mail.

U intervjuu u julu 2018. godine za CBS, Viktorija je priznala da je uradila mnoge od tih stvari, ali da će i njima pričati na sudu.

Ukoliko bude osuđena, preti joj 25 godina zatvora.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.