ALEKSANDRA JE ZBOG GREŠKE STOMATOLOGA MORALA U 24. GODINI DA IZVADI SVE ZUBE: Danas izgleda ovako! (VIDEO)
Aleksandra Aleks Sandroski, Foto: TikTok/myreasontosmile

prošla golgotu

ALEKSANDRA JE ZBOG GREŠKE STOMATOLOGA MORALA U 24. GODINI DA IZVADI SVE ZUBE: Danas izgleda ovako! (VIDEO)

Nekako je morala da se uhvati u koštac sa najvećim šokom u životu

Objavljeno:

Aleksandra Aleks Sandroski (24) celog života kuburila je sa zubima. Večito je imala neke infekcije, a zbog greške stomatologa došla je do situacije da u 24. godini mora da povadi sve zube i dobije veštačku vilicu.

– Govorili su mi da ne moram da nosim protezu, lečili su mi zube na pogrešan način i ja sam ih polako gubila, jedan po jedan. Pre nekoliko godina, došla sam do toga da nemam čak devet stalnih zuba. To me je psihički ubijalo u pojam. Morala sam nešto da preduzmem – kaže Aleks na TikToku.

Nakon što je otišla u specijalističku stomatološku ambulantu u drugom gradu u Vajomingu, po prvi put dobila je prave informacije.

– Stomatolog je bio u potpunom šoku videvši stanje mojih zuba. Nije mu bilo jasno kako su neke njegove kolege dopustile da mi infekcija u ustima i kod desnih ode tako daleko da sam izgubila devet zuba. Predočio mi je činjenicu da je pravi trenutak da se sve promeni u mom životu. Tako sam dobila veštačku vilicu koja me je preporodila – kaže Aleksandra.

Dodaje da je vratila samopouzdanje, da danas normalno funkcioniše iako joj i dalje nije prijatan podatak da je u 24. godini već morala da izgubi sve zube.

– Plašim se budućnosti, iako mi zubari kažu da više nema razloga za brigu. Znate kako ide, ko se jednom prevari, celog života će spavati sa jednim otvorenim okom – kaže Aleksandra.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.