POSLEDNJI SNIMAK TROGODIŠNJE DEVOJČICE PRE UBISTVA! Pretukli su je majka i njen bivši dečko!
Majka i ćerka, Foto: Printscreen/Youtube

TRAGEDIJA!

POSLEDNJI SNIMAK TROGODIŠNJE DEVOJČICE PRE UBISTVA! Pretukli su je majka i njen bivši dečko!

Majka ju je često tukla, govorila joj da je "je ** no derište", a komšije su je čule da je detetu često govorila samo negativne stvari, poput "ćuti", "mala kurvo", "beži", "ostavi me na miru" ...

Objavljeno:

Nicola Priest (23) i njen bivši dečko Callum Redfern (22) proglašeni su krivim na sudu u Birminghamu za ubistvo Kailee-Jade Priest, trogodišnje ćerke Nicole Priest, i najnoviji snimak nesrećne devojčice sa njenom majkom nekoliko sati pre ubistva.

Kailee-Jade je umrla od teških povreda grudnog koša i abdomena, a obdukcija je pokazala da je imala više starih povreda, slomljena rebra, slomljenu potkolenicu i slomljenu grudnu kost.

U objavljenom videu možete videti kako se Nicole prema ćerki ponaša kao da nema ništa s njom.

Na snimku se vidi kako se nesrećna devojka prošlog avgusta sa majkom vraća u stan. Ulaze u zgradu, a zatim u lift i izgleda da Nicole uopšte ne komunicira sa svojom ćerkom.

Sve vreme drži cigaretu u ustima, gleda se u ogledalo u liftu, a Kailee-Jade je gleda skoro sve vreme, ali je majka ignoriše. Kailee-Jade je sledećeg jutra pronađena mrtva u svojoj sobi.

Nicola Priest je pozvala hitnu pomoć, ali je tokom suđenja dokazano da je Nicole pozvala hitnu pomoć nakon što je Kailee satima bila mrtva. Sud je takođe utvrdio da bi devojka danas bila živa da je hitna pomoć pozvana na vreme.

Nicola i njen bivši dečko na suđenju su se međusobno optuživali ko je kriv za njenu smrt, a detalji o tome kako su zlostavljali Kailee objavljeni su na sudu, iako je Nicole učinila mnogo više. Ćerka bi je često udarala po glavi i govorila joj da je "je ** no derište", a komšije su mogle da čuju kako Kailee često plače, a bilo je i udaraca, vriska i svađa. Komšije su rekle da će Nicola, kada je Kailee plakala, glasno pojačavati muziku u stanu kako se ne bi čuo dečiji plač, piše Guardian.

Takođe su naveli da su je čuli kako često govori detetu samo negativne stvari, poput "umukni", "mala kurvo", "skloni se", "ostavi me na miru" ...

Na sudu je pročitano nekoliko tekstualnih poruka koje su Nikola i njen dečko razmenili samo nekoliko nedelja pre nego što je Kailee pronađena mrtva.

Nikola: "Ubiću je. Stalno ide u kuhinju, prebila sam je jer se usrala u pelene."

Callum: "Neka si. Udari je jednom i za mene."

Nikola: "Hoću, ljubavi"

Kailee i njena majka, za koje je na sudu utvrđeno da imaju veoma nizak nivo inteligencije, živele su u stanu koji je opisan kao veoma prljav, u Kaileeinoj sobi nije bilo sijalica, a u stanu nije bilo zavesa. Nikolina majka je sve davno prijavila socijalnim službama, ali još nije poznato da li su reagovali i da li su bili svesni uslova u kojima je živela ubijena Kejli.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.