ISPOVEST PLEJBOJ ZEČICE O SUROVOM ŽIVOTU U VILI: "Mislila sam da sam DEBELA, a zapravo izgledam KAO ŠTAP!" (VIDEO)
Holi Madison, bivša plejboj zečica, Foto: Printscreen Tiktok

priča iz plejboja

ISPOVEST PLEJBOJ ZEČICE O SUROVOM ŽIVOTU U VILI: "Mislila sam da sam DEBELA, a zapravo izgledam KAO ŠTAP!" (VIDEO)

"Propustila sam najbolje trenutke u životu"

Objavljeno:

Holi Madison, nedavno je na Tiktoku izjavila da je njena okupiranost telesnom težinom dok je živela u Plejboj vili "nije isplatila", jer izgleda "kao štap".

Ova 41-godišnjakinja je podelila svoju kratku priču na društvenoj mreži, podsećajući se na život u Plejboj vili. Pokazala je fotografiju sa ozloglašenim kostimima, i prokometrarisala da se tada osećala jako nesigurno, i da joj to vraća loše uspomene.

„Podsetilo me je na trenutak u mom životu u kojem sam gledala sebe na modnoj reviji i razmišljala kako treba još da smršam. Pričam o ovome jer bi to moglo da pomogne ljudima da shvate koliko sebe pogrešno vide - kada ste preopretećeni fizičkim izgledom kao što sam ja bila, možete prepustiti dosta lepih momenata. Mene je to omelo da živim najbolji život i da budem srećna i uživam u životu koliko sam mogla. Želim da ljudi shvate ove vrednosti, i da odvoje neko vreme i razmisle o tome koliko sebe kritikuju na račun sopstvenog izgleda, i da to može da vas sputava na razne načine, ako se osećate loše u sopstvenoj koži."

Ova zvezda "The Girls Next Door" je nastavila "Ne vredi. Ne vredi osećati se loše zbog sebe. Postoje stvari koje svi želimo da poboljšamo u vezi sebe ali ne vredi osećati se jadno."

Osvrnula se i na svoje tadašnje razmišljanje i kako je bila prestravljena, misleći da je debela, da se ugojila, da se nije pridržavača dijete. "Mislila sam da su mi butine ogromne, i da moram da smršam najmanje 5 kilograma. Što je smešno - izgledam kao štap."

Ovaj post dobio je mnogo pozitivnih komentara podrške, gde su joj se zahvalili za otvorenost i savete.

"Biti mršav i biti srećan dve su potpuno različite stvari! Volim što delite ovakve stvari da pomognete ljudima!" jedna osoba je komentarisala.

Jedan od komentara glasi: "Nemate pojma koliko mi je trebalo da ovo čujem. Plakala sam jer se osećam debelo i nisam želela da izlazim sa prijateljima. Hvala vam puno!"

Bonus video:

01:00

NOVINARKA ESPRESA JE OTIŠLA KOD DUŠANA DA PROVERI KOLIKO TETOVIRANJE BOLI: Nije joj bilo LAKO!

(Espreso/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.