ŠOK! DARIJA (15) PROŠLE GODINE OBJAVILA DA JE ZATRUDNELA SA IVANOM (10): Nakon toga priredila novi SKANDAL (FOTO)
Ivan i Darija, Foto: Instagram/uverdig_ivv

ŠOKANTNO!

ŠOK! DARIJA (15) PROŠLE GODINE OBJAVILA DA JE ZATRUDNELA SA IVANOM (10): Nakon toga priredila novi SKANDAL (FOTO)

Pratioci ne mogu da veruju šta čitaju

Objavljeno:

Ruskinja Darija Sudnišnikova (15) koja je prošle godine objavila da je zatrudnela sa, tada 10-godišnjim drugom Ivanom, priredila je roditeljima, rodbini, ali i svim Rusima novi šok.

Nakon priznanja da Ivan nije otac njene 11-mesečne ćerke Amelije, već je u zimu 2020. godine silovana u gradu Železnogorsku, Darija je objavila da je ponovo trudna!

Ne samo što niko nije očekivao da će tako brzo ući u novu avanturu zvanu “drugo stanje”, već je objavila da će i drugo dete zadržati. U odnosu na prvu trudnoću, sada nije lagala o tome ko je otac.

– Otac deteta je moj višemesečni dečko Maksim (17). Nismo planirali novu trudnoću, ali dete ću zadržati, baš kao i Ameliju. Bio je težak izbor, ali nikada ne bežim od sopstvene odgovornosti – rekla je Darija.

Njena majka koja joj je najviše pomagala pri prvoj trudnoći, ali i sada kada treba brinuti o Ameliji, kaže da je šokirana saznanjem da će Darija ponovo proći kroz sve ispočetka.

– Kada budem rodila drugo dete, Amelija će imati već dve godine. Lepa razlika između nje i bebe. Za to vreme kupiću sebi stan i preseliti se tamo sa Maksimom i decom – rekla je Darija koja je dosta novca zaradila od ekskluzivnih intervjua koje je davala tokom 2020. godine.

– Ivan je tu uz nas. Mlad je i još je zaljubljen u mene. Rekao je da me nikad neće ostaviti na cedilu. Nada se da ću, kad još malo odraste, biti slobodna, da neću biti sa Maksimom. Videćemo, svašta je moguće – zagonetna je Darija.

Darija je proleća 2020. godine senzacionalno objavila na Instagramu da je zatrudnela u 14. godini sa četiri godine mlađim Ivanom. Tada je otkrila kako su se “malo više igrali” u sobi njenih roditelja, te je ostala u drugom stanju.

Nakon što je sa svojom pričom postala tema mnogih emisija u Rusiji u kojima su gostovali pedijatri, psiholozi i drugi viđeniji ljudi iz struke koji su objašnjavali zašto je nemoguće da 10-godišnji dečak bude otac bebe, Darija je priznala da je silovana u parku.

Tada je rekla da će i abortirati, ali se, verovatno zbog silne narastajuće popularnosti koju je doživela, predomislila i zadržala je dete. I ne samo to. Sada je otišla i korak dalje.

Darija Sudnišnikova sada ima 650.000 pratilaca na Instagramu, više od milion obožavatelja na TikToku i prava je zvezda u Rusiji.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.